Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Απίστευτο! Σέξι gamer ξέχασε την κάμερα ανοιχτή και ξεκίνησε τα… παιχνίδια! (βίντεο)

Στο μυαλό των περισσότερων σαραντάρηδων τα video games είναι συνυφασμένο με τους nerds. Βέβαια στους τριαντάρηδες αλλάζει κάπως αυτό αφού ένα κάψιμο με κάποιο παιχνίδι στον υπολογιστή σχεδόν όλοι το έχουν φάει.

Αυτά για τους άνδρες γιατί στις γυναίκες άνω των 30 η έννοια του gaming είναι σχεδόν άγνωστη. Όχι όμως για τις πιο πιτσιρίκες. Μάλιστα κάποιες κοπελιές που σου έχουμε παρουσιάσει παλιότερα δίνουν και μεγάλη χαρά στους ιντερνετικούς συμπαίκτες τους με τις εμφανίσεις τους. Και τα λίγα ρούχα που φοράνε.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στην Nova Patra, μια πολύ γνωστή gamer από τον Καναδά που καταπιάνεται με το παιχνίδι Heartstone.Όπως δείχνει το βίντεο το κορίτσι ξέχασε (;) την κάμερά της ανοικτή και μετά το gaming session. Έβγαλε τα ρουχαλάκια της και πέρασε κάποιον ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό της. Μόνη της, όχι στο σαλόνι της αλλά μπροστά στon υπολογιστή της.

Όπως καταλαβαίνεις από τη στιγμή που έγινε η φάση έχει τρελαθεί στους followers! Η συζήτηση στο ιντερνέτ έχει ανάψει για το αν έγινε ή όχι επίτηδες. Αλλά η αλήθεια να λέγεται: ωραίο θέαμα αλλά πολύ στημένο θέαμα μας φάνηκε εμάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ