Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Κιλκίς: Πήγαν να παραδώσουν σε κρατούμενο πετσέτα με χασίς

Ο προβλεπόμενος εξονυχιστικός έλεγχος που έγινε κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου από τους αστυνομικούς φρουρούς των κρατητηρίων, αποκάλυψε τις τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη

Στις ραφές μιας πετσέτας προσώπου που θα παρέδιδαν μαζί με άλλα είδη προσωπικής χρήσης σε έναν 29χρονο κρατούμενο, είχαν κρύψει συσκευασίες με χασίς δυο γυναίκες ηλικίας 28 και 34 χρόνων οι οποίες τον επισκέφθηκαν στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Κιλκίς!

Ο προβλεπόμενος εξονυχιστικός έλεγχος που έγινε κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου από τους αστυνομικούς φρουρούς των κρατητηρίων, αποκάλυψε τις τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 0,9 γραμμαρίου. Έτσι, οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν και παρελήφθησαν από άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι έκαναν έρευνες στα σπίτια τους και στο όχημα που χρησιμοποιούσαν.

Σε αυτά, βρέθηκαν ακόμη 10,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αλλά και δυο χασισόδεντρα που καλλιεργούσαν. Οι δράστιδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών. Η πρώτη κατηγορία βαρύνει και τον 29χρονο κρατούμενο ως συνεργό τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ