Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Τι συμβαίνει με Λιάγκα – Αρναούτογλου – Νομικού στον ΑΝΤ1;

Ποιο είναι το τηλεοπτικό τους μέλλον;
Σε αναβρασμό κανάλια και παρουσιαστές, καθώς μερικές εβδομάδες μας χωρίζουν από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και κάποιοι δεν γνωρίζουν πού και τι θα κάνουν την επόμενη χρονιά.
Ο Γιώργος Λιάγκας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Δούκισσα Νομικού είναι τρία πρόσωπα σε αναμονή… Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Πράτανου στο περιοδικό People:

Γιώργος Λιάγκας – Mετά την πρόωρη ολοκλήρωση του Late Night, ο παρουσιαστής παρέμεινε στα τηλεοπτικά δρώμενα ως κριτής στο DWTS6. Για την ερχόμενη σεζόν περιμένει από τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 να του προτείνουν ένα concept στα μέτρα του εκτοπίσματός του. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι θαυμαστές –και οι haters του– δεν θα δουν το 48χρονο με νέα εκπομπή στο υπόλοιπο του 2018. «Το Nomads είναι ένα πολύ ακριβό πρόγραμμα. Αν βάζαμε τον Γιώργο στις 00.30, δεν θα έβγαινε οικονομικά, αφού τα διαφημιστικά έσοδα θα ήταν περιορισμένα» απαντά στο People ο Τζώρτζης Ποφάντης, διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1. Ο ίδιος τόνισε πως ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις με τον παρουσιαστή για το είδος της εκπομπής που θα παρουσιάσει με το τέλος του Nomads.

Γρηγόρης Αρναούτογλου – Η περσινή σεζόν τον βρήκε μεταξύ Φιλιππίνων, Αθήνας και Πολωνίας. Φέτος φρόντισε να ξεκαθαρίσει από νωρίς στους ιθύνοντες του καναλιού πως θέλει να ξεχειμωνιάσει στην Αθήνα – χάνοντας άφθονα bonus miles. Το γεγονός πως ο Γρηγόρης υπέγραψε πέρσι νέο συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων (ο ΑΝΤ1 μπορεί να το ανανεώσει μονομερώς με το τέλος της δεύτερης χρονιάς) θέτει το 44χρονο παρουσιαστή σε κατάσταση αναμονής. Αν και δεν έχει κρύψει πως του λείπει το γραφείο του και το κονσέρβα γέλιο του κοινού στο The 2Night Show. Ωστόσο, ο σταθμός τού έχει προτείνει ένα format show που θεωρούν πως κουμπώνει ιδανικά στα χαρακτηριστικά του παρουσιαστή.

Δούκισσα Νομικού – Η προσφάτως μανούλα πυροδότησε μια βόμβα στη συνέντευξη με τη διευθύντρια του People, Σόνια Καζόνι, την πρώτη της μετά τη γέννηση του γιου της: «Πέρσι πράγματι το συζητούσαμε (σ.σ. να αναλάβει την παρουσίαση του πρωινού Σ/Κ στον ΑΝΤ1) και το ήθελα. Τελικά δεν έγινε, όμως μου βγήκε σε καλό, καθώς μπόρεσα να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου με ηρεμία. (…) Φέτος, όμως, όχι. Δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω. Τα Σαββατοκύριακά μου πλέον ανήκουν στο μωρό μου και στον άντρα μου. Έχω συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αλλά για να μείνω θα πρέπει να βρεθεί κάτι που να θέλουμε και οι δύο, σωστά;». Ήδη ο ΑΝΤ1 έχει προτείνει ένα μουσικό show στην 31 ετών παρουσιάστρια, που θα ξεκινήσει το 2019 και θα παίζεται στην prime time ζώνη του σταθμού.


zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ