Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Στελέχη του κόμματος της Ν.Δ. επισκέφτηκαν την δήμαρχο Καβάλας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018, στο γραφείο της δημάρχου Καβάλας, Δήμητρας Τσανάκα, ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός, Βασίλης Κικίλιας, ο τομεάρχης Εξωτερικών και πρώην υπουργός, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο τομεάρχης Δικαιοσύνης και βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Ν.Δ., Μακάριος Λαζαρίδης.
Το σχετικό δελτίο Τύπου, από τον Δήμο Καβάλας, αναφέρει τα εξής: «Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποίησαν την επίσκεψη στη δήμαρχο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της ίδια ημέρας σε αίθουσα ξενοδοχείου της Καβάλας.

Η εθιμοτυπική επίσκεψη έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα και η δήμαρχος, δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο. Τους ενημέρωσε αναλυτικά για ζητήματα όπως τη διέλευση του Διαδριατικού αγωγού φυσικού αερίου Τ.Α.Ρ., από τα τενάγη Φιλίππων, τις συλλήψεις που έγιναν πρόσφατα οκτώ συμπολιτών, μεταξύ των οποίων και τριών δημοτικών συμβούλων του Δήμου Καβάλας, επειδή διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας την αλλαγή όδευσης του αγωγού. Τους ενημέρωσε, επίσης, για την αντίθεση του Δήμου στη εγκατάσταση μετωπικών διοδίων στην Εγνατία οδό, πάνω από την πόλη της Καβάλας, για τη ρύπανση της περιοχής κ.λπ.».


Περισσότερα για την καβάλα, στο https://www.k-tipos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ