Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

«Καρφιά» Φίλη κατά Σαββίδη -Συμφέροντα εντός και εκτός Ελλάδος θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση

Για σενάρια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης, από επιχειρηματικά συμφέροντα εντός και εκτός Ελλάδος, μίλησε ο Νίκος Φίλης, εξαπολύοντας ταυτόχρονα «καρφιά» κατά του Ιβάν Σαββίδη.

«Δεν κάνω αστυνομικά σενάρια, αλλά υπάρχουν γεγονότα. Αν με ρωτήσουν αν υπάρχουν επιχειρηματικά συμφέροντα που επιδιώκουν την πτώση της κυβέρνησης, σας λέω ανενδοίαστα “ναι”. Υπάρχουν μετακινήσει στο χώρο αυτό που σχετίζονται με συμφέροντα και δυνάμεις εκτός Ελλάδας» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ . συμπληρώνοντας ότι θέλουν κάποιοι να ρίξουν την κυβέρνηση και να προκαλέσουν πολιτική αποσταθεροποίηση, αλλά δε θα τους περάσει.

Αίσθηση πάντως προκάλεσαν τα «καρφιά» που έριξε στον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη με αφορμή την επίθεση ακροδεξιών στη Θεσσαλονίκη σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία των Πρεσπών, διαχωρίζοντας όμως την πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟΚ από τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων

«Ο οπαδικός στρατός από χρυσαυγίτες, ακροδεξιούς και φασίστες που επιτέθηκε στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη δεν αποδοκιμάστηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ» ανέφερε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας ότι «αυτοί βεβαίως δεν εκπροσωπούν όλους του φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ