Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Ήθελε να κάνουν σεξ και το επέβαλε με όλα τα μέσα

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν σε μία 19χρονη κοπέλα στις ΗΠΑ και μέσω αυτών ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι απίστευτες λεπτομέρειες μιας ιστορίας σεξουαλικής κακοποίησης

Στο σπίτι του πρώην της εισέβαλε η Samantha Ray Mears σε ώρα που εκείνος δεν ήταν εκεί. Η κοπέλα τον περίμενε και μόλις αυτός γύρισε με την απειλή μιας… χατζάρας τον ανάγκασε να κάνει σεξ μαζί της. Τον έβαλε να γδυθεί και να ξαπλώσει στο κρεβάτι και με την απειλή του μεγάλου μαχαιριού πήρε αυτό που ήθελε.

Όπως μετέδωσε το περιοδικό People, εκείνος από τη στιγμή που δεν είχε άλλη επιλογή υπάκουσε και όταν σε κάποια φάση προσπάθησε να ξεφύγει, η 19χρονη τον δάγκωσε, ενώ παράλληλα συνέχισε να τον απειλεί με το μεγάλο μαχαίρι.

Ένα λάθος της ωστόσο ήταν αρκετό ώστε ο νεαρός άνδρας να κινήσει τις διαδικασίες ώστε να τον σώσει η αστυνομία. Η κοπέλα άφησε το θύμα να την βγάλει φωτογραφίες, ενώ λίγο αργότερα του επέτρεψε να κάνει ένα τηλεφώνημα. Το τηλεφώνημα έγινε στις αρχές οι οποίες προσέτρεξαν σε βοήθεια.

Η Mears πλέον κατηγορείται με δύο αδικήματα, ενώ είχε συλληφθεί και τον Απρίλιο για ανάλογη επίθεση στο ίδιο άτομο, όταν τον είχε πιάσει από τα μαλλιά και του είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ