Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Κόντρα ΑΝΤ1 - ΣΚΑΙ με τηλεπαιχνίδια ζευγαριών

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε πως από την Κυριακή 1 Ιουλίου εντάσσει στο πρόγραμμα του το τηλεπαιχνίδι «My man can» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό.
Πρόκειται για μια κίνηση στρατηγικής του σταθμού, καθώς όπως είναι γνωστό ένα αντίστοιχο παιχνίδι ξεκινά τη Δευτέρα στον Ant1, με τίτλο το «Ταίρι ξέρει» και παρουσιαστή τον Τόνι Σφήνο.

Καθώς πρόκειται για ομοειδή format είναι σαφές πως η κίνηση του ΣΚΑΙ αποσκοπεί στο να αιφνιδιάσει τον Ant1 για να δημιουργήσει έντονο πεδίο ανταγωνισμού.

Η συγκεκριμένη κίνηση προκαλεί ντόμινο αλλαγών, καθώς η προβολή του Survivor μετατιθεται για τις 22 και 15. Μέχρι στιγμής το κανάλι δεν έχει αποσαφηνίσει αν το νέο τηλεπαιχνίδι θα προβληθεί από Δευτέρα καθημερινά ή θα υπάρξει άλλος σχεδιασμός.

Ενα αναμονή των νεότερων εξελίξεων...

Δείτε το δελτίο τύπου του ΣΚΑΙ:

«My Man Can! Το μοναδικό show με παγκόσμια αποδοχή κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή 1 Ιουλίου στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Ένα παιχνίδι γεμάτο αθλητικές δραστηριότητες και δοκιμασίες που απαιτούν οξυδέρκεια και ευελιξία. Πρωταγωνιστές ζευγάρια που όμως τον πρώτο ρόλο τον έχουν οι άντρες. Ή μήπως τελικά τον έχουν οι γυναίκες;

Γέλιο, αγωνία και μεγάλη δόση τρέλας σε ένα από τα πιο διασκεδαστικά show που έχουμε δει στην τηλεόραση.

Ο Γιώργος Λιανός, με τη φαντασία που τον χαρακτηρίζει, αναλαμβάνει την παρουσίαση του show και γίνεται ο οικοδεσπότης «τρελλών» καταστάσεων».

Το παιχνίδι ξεκινάει αυτή την Κυριακή στις 21:00
με ένα Special επεισόδιο»!


λιανοσ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ