Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Σε απόγνωση ο Σπύρος Φωκάς: Θα μας φάνε τα φίδια και τα ποντίκια

Μπρος γκρεμός, πίσω ρέμα και καμία βοήθεια από πουθενά για τον Σπύρο Φωκά και τη γυναίκα του Λίλιαν Παναγιωτοπούλου.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος μετακόμισε σε χωριό της Κορινθίας λόγω οικονομικής δυσπραγίας, συγκίνησε το πανελλήνιο, ωστόσο κανένας συνάδελφός του δεν τον πήρε τηλέφωνο για να του πει δυο λόγια συμπαράστασης.

«Όχι, δεν είχαμε κανένα τηλεφώνημα από κανέναν συνάδελφο» δήλωσε στην Espresso με παράπονο ο Σπύρος Φωκάς. «Το σπίτι αυτό είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και μπάζει από παντού. Μπορούν να μπουν ποντίκια και φίδια. Όπως καταλαβαίνετε, η επιβίωσή μας είναι πολύ δύσκολη, όμως δεν υπάρχει και άλλη λύση» πρόσθεσε η σύζυγός του από το Καλαμάκι Κορινθίας, στο ημιτελές σπιτάκι της οποίας έχουν βρει... καταφύγιο.

Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Αθήνα; «Τρελάθηκες; Πώς θα ζήσουμε; Να χρωστάμε πάλι ενοίκια; Και τι θα τρώμε; Προτιμώ εδώ και ας είμαστε σε αυτό το σπιτάκι παρά να χρωστάμε» ανέφερε στην «Espresso» ο ηθοποιός, ο οποίος πριν από τρία χρόνια βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να χρωστάει ενοίκια για το σπίτι όπου διέμενε μαζί με τη σύζυγό του στην Πετρούπολη.

«Έχω μια μικρή σύνταξη των 600 ευρώ. Με αυτά ζούμε και ευτυχώς είμαστε ολιγαρκείς» είχε πει πριν από δύο εβδομάδες στην εφημερίδα μας, αναφερόμενος στον γολγοθά επιβίωσης που ανεβαίνει στη δύση της ζωής του.

Στήριγμά του σε όλον αυτόν τον αγώνα είναι η σύζυγός του Λίλιαν, η οποία δεν έχει μετανιώσει λεπτό που παντρεύτηκε τον Σπύρο Φωκά, παρά τις οικονομικές αντιξοότητες που έχει ζήσει στο πλευρό του.

«Ούτε στιγμή. Ήμουν θαυμάστριά του και μετά τον αγάπησα ως τον άνθρωπό μου. Οχι, δεν μετανιώνω ούτε και πρόκειται να μετανιώσω ποτέ. Ο Σπύρος έχει τόσα άλλα καλά στον χαρακτήρα του, που ό,τι και να περάσουμε ξεχνιέται» ανέφερε στην κοινή συνέντευξη που έδωσε με τον σύζυγό της στην εφημερίδα μας.


Πηγή: espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ