Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Θερινό Σχολείο Επιχειρηματικότητας «ThesSummerSchool», για νέους 14-18 ετών στη Θεσσαλονίκη

Στις κρίσιμες ηλικίες κατά τις οποίες καλούνται να αποφασίσουν για τις σπουδές και το μέλλον τους, νέοι και νέες 14-18 ετών έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο μονοπάτι της επιχειρηματικότητας, παρακολουθώντας το Θερινό Σχολείο «ThesSummerSchool», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας από τις 26 έως τις 30 Ιουνίου 2017.

Το Θερινό Σχολείο διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, από το Εργαστήριο Πληροφοριακών Συστημάτων και Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας - ISeB (Information Systems & e-Business) του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, έπειτα από την επιτυχημένη πιλοτική του λειτουργία στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού.

Στις πέντε ημέρες που θα διαρκέσει, θα λειτουργεί καθημερινά από 10:00-14:00. Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν διαλέξεις από καθηγητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, οι οποίοι θα παρουσιάσουν, μεταξύ άλλων, θέματα όπως η επιλογή καριέρας, η ανάπτυξη επιχειρηματικού μοντέλου, ο τρόπος διοίκησης και λειτουργίας μιας επιχείρησης, η στρατηγική και η καινοτομία.

Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν την κριτική τους σκέψη μέσω μελέτης περιπτώσεων, να διδαχθούν από τις εμπειρίες των προσκεκλημένων ομιλητών -διακεκριμένων στελεχών του χώρου- και να συνδέσουν τη θεωρία με την πράξη στις επισκέψεις που θα πραγματοποιηθούν σε πρωτοπόρες επιχειρήσεις.

Η διοργάνωση του «ThesSummerSchool» υποστηρίζεται από την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας και το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece (ΣΕΝ/JA Greece)​​. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα δοθεί στους συμμετέχοντες πιστοποιητικό συμμετοχής από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2310-891.227, με email στοthessummerschool@iseb.gr ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του θερινού σχολείου: http://thessummerschool.iseb.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ