Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Άρση της απαγόρευσης μεταγραφών για τον Άρη

Tο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση που άσκησε η ΠΑΕ Άρης κατά της απόφασης της ΠΕΕΟΔ επί της υπόθεσης του Αντρέου, της δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει μεταγραφές αλλά και να καταβάλλει τα χρήματα στον Ισπανό ποδοσφαιριστή.

Στο Πρωτοβάθμιο όργανο στην ΠΑΕ Άρης είχε επιβληθεί ποινή απαγόρευσης μεταγραφών, πέραν ασφαλώς της υποχρέωσης καταβολής χρημάτων στον Ισπανό ποδοσφαιριστή. Σήμερα κοινοποιήθηκε η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου επί της έφεσης που άσκησε η ΠΑΕ Άρης η οποία και αναφέρει:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο ποδοσφαίρου της ΕΠΟ αποφάσισε να δεχτεί κατά τύπους και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Άρης κατά την υπ’ αριθ. 134/2017 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών (υπόθεση ποδοσφαιριστή Μαϊοράλ).

Το Διαιτητικό Δικαστήριο αίρει την ποινή απαγόρευσης διενέργειας μετεγγραφών για δύο μετεγγραφικές περιόδους, αναγνωρίζει ότι η σύμβαση λύθηκε με υπαιτιότητα της ΠΑΕ Άρης και την υποχρεώνει να καταβάλλει στον ποδοσφαιριστή το ποσόν των 85.836 ευρώ με τον νόμιμο τόκο υπερημερίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ