Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

"Η μανούλα μου γιορτάζει..."

Τη Δευτέρα, 8 Μαΐου, στον χώρο του ΤΟΜS, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, οι μαθητές της Α' τάξης του Δημοτικού "ΔΕΛΑΣΑΛ" τίμησαν τη γιορτή της μητέρας, με έναν πρωτότυπο και άκρως συγκινητικό τρόπο.
Χωρίς σκηνή, χωρίς κοστούμια, χωρίς ειδικά εφέ, απλά και τρυφερά, οι μαθητές τραγούδησαν, χόρεψαν και έπαιξαν με τη μητέρα τους, αποσπώντας τις αγκαλιές, τα χειροκροτήματα και τα φιλιά της οικογένειας και των δασκάλων τους. Και καθώς το όνομα της μανούλας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την έννοια της προσφοράς, όλα τα έσοδα της εκδήλωσης, που προήλθαν από την πώληση έργων τέχνης των μαθητών, δόθηκαν στην οργάνωση «Ηλιτόμηνον», που βοηθάει τα πρόωρα νεογνά να κρατηθούν στη ζωή, παστεριώνοντας το μητρικό γάλα. Η κ. Βαβουράκη, πρόεδρος της οργάνωσης ευχαρίστησε τους μαθητές του Κολεγίου "ΔΕΛΑΣΑΛ" και καταχειροκρότησε την προσπάθειά τους.

Μπέτυ Γραικού, Ράνια Μπουντούρη, Αλεξάνδρα Λαπουρίδου, Διευθύντρια Δημοτικού Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», Σοφία Λυκοπούλου, Δασκάλα Β' Δημοτικού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», Μαρία Μπαλακανάκη, Δασκάλα Β' Δημοτικού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» 

"Η μανούλα μου γιορτάζει..."

Η Ελένη Βαβουράκη, Πρόεδρος του Ηλιτόμηνον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ