Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Να την χαίρεστε εκεί στην Πιερία την επαγγελματία "αριστερή" Σκούφα! "Ακόμη και η Σοβιετία προέβη σε συνθηκολογήσεις..."

«Όταν ήρθαμε αντιμέτωποι με τις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ για λήψη μόνο αρνητικών μέτρων εμείς για μια ακόμα φορά είπαμε "όχι". Δεν το είπαμε το "όχι" μόνο τον  Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2015.
Το λέμε κάθε φορά που ερχόμαστε αντιμέτωποι με παράλογες απαιτήσεις» είπε η βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ

Σε παραληρηματικό κρεσέντο υπέρ του τετάρτου μνημονίου αλλά με αντιμνημονιακά συνθήματα ξέσπασε η κυρία Ελισάβετ Σκούφα υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση προκειμένου να κλείσει την νέα συμφωνία είπε ένα ακόμα «ΟΧΙ» αντίστοιχο με εκείνο του δημοψηφίσματος του 2015!

«Όταν ήρθαμε αντιμέτωποι με τις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ για λήψη μόνο αρνητικών μέτρων εμείς για μια ακόμα φορά είπαμε "όχι". Δεν το είπαμε το "όχι" μόνο τον  Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2015. Το λέμε κάθε φορά που ερχόμαστε αντιμέτωποι με παράλογες απαιτήσεις» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην συνέχεια ωστόσο η τοποθέτηση της κυρίας Σκούφα περιελάμβανε πολλά «ναι» για την ψήφιση των μέτρων που φέρνει μείωση συντάξεων, αφορολόγητου, απελευθέρωση απολύσεων, ιδιωτικοποιήσεις και άλλα. «Ναι μεν αναγκαζόμαστε να ψηφίσουμε εξαιτίας της συνθηκολόγησης. Για πρώτη φορά όμως με κυβέρνηση της Αριστεράς έρχονται παγκόσμιοι οργανισμοί όπως το ΔΝΤ και λένε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και δεσμεύονται για λύση».

Την ώρα δε που επικαλούνταν το ΔΝΤ, έσπευδε να κραυγάσει πως «Οσο και να προσπαθείτε να εξαπατήσετε τον λαό, ο λαός γνωρίζει καλά ποια δύναμη ακόμα και μέσα στον παγκοσμιοποιημένο  καπιταλισμό τον υπερασπίζεται» και να επισημάνει προς το ΚΚΕ: «Η βάση της όποιας κριτικής σας είναι η Σοβιετία. Ανεξάρτητα από το αν κανείς συμφωνεί ή όχι  με αυτό η συγκεκριμένη υπερδύναμη της Σοβιετίας προέβη σε συνθηκολογήσεις. Και κάτι άλλο. Πώς η Σοβιετία θα μπορέσει να φυτρώσει στην Ελλάδα της οποίας η παραγωγική βάση λεηλατούνταν;» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ