Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

WORKSHOPS ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Στην ΧΑΝΘ το πρώτο hub της eduACT! Μεγαλώνουμε το όραμά μας...

Ανακαλυπτική προσέγγιση της γνώσης από την eduACT
Μια προσέγγιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας που συνδυάζει την οπτική των ίδιων των παιδιών όπως την αποτυπώνουν στον Παγκόσμιο διαγωνισμό Ρομποτικής FIRSTâLEGOâ League. Με την επιστημονική καθοδήγηση ακαδημαϊκών ερευνητών.
ΗΛΙΚΙΕΣ
·         Παιδικός Σταθμός, Εισαγωγή στην ρομποτική, κατασκευές
·         Προνήπια  (PRE) Εισαγωγή στην Ρομποτική και στις κατασκευές
·         Νηπιαγωγείο & Α΄ Δημοτικού
·         Β΄, Γ΄, Δ΄ Δημοτικού
·         Ε΄& ΣΤ΄ Δημοτικού & Α΄ Γυμνασίου
·         Β΄, Γ΄ Γυμνασίου & Α΄ Λυκείου (PRO) Παιδικά που έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον 2 χρόνια Εργαστήρια Ρομποτική
Διαδραστικά παιχνίδια ρομποτικής, ανεξάρτητα από την εμπειρία των παιδιών και γνωριμία με τον Παγκόσμιο διαγωνισμό Ρομποτικής  FIRSTâLEGOâ League.

Έχοντας ως άξονα της φιλοσοφίας μας τη συνεργασία, την αγάπη για τη γνώση και την αξιοποίηση των ταλέντων, επιλέγουμε την ανακαλυπτική προσέγγιση της γνώσης. Τα παιδιά και οι νέοι που εντάσσονται στο δυναμικό μας, αναλαμβάνουν ευθύνες και πρωτοβουλίες, καλλιεργώντας έτσι γνωστικές, κοινωνικές και επαγγελματικές δεξιότητες . Το αποτέλεσμα… ένα hub από φιλόδοξους αλλά και ικανούς αυριανούς επαγγελματίες κι επιστήμονες. 
Μέσα από τη διασκέδαση, τη δημιουργία και τη ρομποτική, οι αξίες μας γίνονται πράξη. Από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού εκπαιδευτικής καινοτομίας, έρευνας και ρομποτικής FIRST LEGO LEAGUE, τα workshops* και τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, οι ιδέες υλοποιούνται συνδυάζοντας της μάθηση με τη διασκέδαση. Στα workshops* ρομποτικής, τα παιδιά ασχολούνται με τη δημιουργική κατασκευή, την έρευνα και τη συνεργασία. Συμμετέχουν ενεργά και δημιουργείται ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, βασισμένο στις δικές τους ανάγκες!
Επιπλέον, δίνουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να αξιοποιούν τις γνώσεις αλλά και τα ταλέντα τους γενικότερα! Από τα μαθηματικά, τη μηχανική και τη φυσική, στο σχέδιο την κατασκευή και την τέχνη! Τα παιδιά συνεργάζονται και δημιουργούν τα δικά τους μοναδικά ρομπότ με βάση τις δικές τους μοναδικές ιδέες!


EDUACT 2311286369 & 6984332342


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ