Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Κ.Γκιουλέκας: «Η κυβέρνηση προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν υπάρχει ελπίδα στον τόπο!»

"O Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει ελπίδα στον τόπο. Και αφού δεν μπορούν αυτοί να καταφέρουν τίποτα, δεν μπορεί κανένας!

Αντίθετα, υπάρχει ελπίδα και υπάρχει δρόμος να ξεφύγουμε από αυτή την μιζέρια. Πρέπει, όμως, πρώτα να φύγει αυτή η κυβέρνηση!", σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Α Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας στην "Πρώτη Γραμμή" του ΣΚΑΪ.

"Σήμερα ξέρουμε, δυστυχώς, ότι ούτε στο Eurogroup της 20ης Μαρτίου θα βρεθεί λύση στο ελληνικό ζήτημα. Απλώς θα συζητηθεί η πρόοδος των διαπραγματεύσεων.
Όσο καθυστερεί η κυβέρνηση να ολοκληρώσει την αξιολόγηση ανεβαίνει στα ύψη ο λογαριασμός", υπογράμμισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

"Με την υπέρμετρη φορολογία που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει εξαντλήσει την ελληνική κοινωνία. Και τώρα ετοιμάζεται να μειώσει το αφορολόγητο, να περικόψει συντάξεις... Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε άλλο αυτή την πορεία!
Οι ίδιοι άνθρωποι που επί 2,5 χρόνια έχουν αποτύχει παταγωδώς σε όλα, τώρα περιμένουμε να πετύχουν;", κατέληξε ο Κ.Γκιουλέκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ