Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

Το βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης και οι εκδόσεις Πατάκη παρουσιάζουν τον πολυαγαπημένο συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλο σε μια σειρά εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους:

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 6.30μμ παρουσιάζει μαζί με μαθητές του Νηπιακού Κόσμου για πρώτη φορά την γεμάτη ελπίδα ιστορία ΔΕΝ, στην παιδική γωνιά του Βιβλιοπωλείου Κωνσταντινίδης (Μητροπόλεως 92).

Το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι παρουσιάζει μαζί με την Α’ τάξη των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη τη γεμάτη αγάπη ιστορία Το κουμπί της αγάπης και ο Πρίγκηπας που δεν είναι πια μικρός στην παιδική γωνία του βιβλιοπωλείου Κωνσταντινίδης(Μητροπόλεως 92).

Το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 3 το μεσημέρι ένα σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με θέμα «Η παιδική λογοτεχνία ενάντια στην ρητορική του μίσους». Μια προσέγγιση του παραμυθιού «Το κουμπί της αγάπης και ο πρίγκηπας που δεν είναι πια μικρός» με παιχνίδια και τεχνικές του θεάτρου αναγνωστών από τον Βαγγέλη Ηλιόπουλο, στον χώρο εκδηλώσεων και τέχνης Μ92 του βιβλιοπωλείου Κωνσταντινίδης στην Μητροπόλεως 92.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ