Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑ ΚΕΡΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Στο μπλόκο των αγροτών στα Κερδύλια θα βρεθεί σήμερα, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014, στις 17:00, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, προκειμένου να συναντηθεί με τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών και να ακούσει τα ζητήματα που θέτουν σχετικά με το νέο φορολογικό για τους αγρότες.

Στη συνέχεια, στις 18:00, ο κ. Τζιτζικώστας θα μεταβεί στο Επιμελητήριο Σερρών (Kωστοπούλου 2, Σέρρες), προκειμένου να συμμετάσχει στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ (εταίρου του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘‘Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα’’ ΕΠΑΝ ΙΙ- ΕΦΕΠΑΕ) και το Επιμελητήριο Σερρών, για τους δικαιούχους που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από τις 17 Φεβρουαρίου 2014 έως τις 6 Μαρτίου 2014 στην έδρα κάθε Περιφερειακής Ενότητας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και αφορούν αποκλειστικά τους δικαιούχους που ήδη έχουν ενταχθεί στο παραπάνω Πρόγραμμα. Συνδιοργανώνονται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και τα κατά τόπους Επιμελητήρια, υπό την κεντρική επίβλεψη της ΕΥΔ/ΕΠΑΕ που έχει την ευθύνη διαχείρισης του προγράμματος μαζί με τον ΕΦΕΠΑΕ που είναι ο φορέας υλοποίησής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ