Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ (video)

Με αγωνία περιμέναμε τη δημοσιοποίηση των αυτοκινήτων που κατασχέθηκαν από τονΒίκτορ Γιανουκόβιτς μετά τη φυγή του από την Ουκρανία και την επικήρυξη του για μαζικά εγκλήματα. Είχαμε αγωνία γιατί ένας άνθρωπος που έχει ιδιωτικό ζωολογικό κήπο με άγριες αντιλόπες και στρουθοκάμηλους στο σπίτι του και στην ιδιωτική του λίμνη έχει ένα γιοτ φτιαγμένο να μοιάζει με πειρατικό, καταλαβαίνει κανείς πως θα έχει και ενδιαφέροντα αυτοκίνητα. 


Όντως! Είναι πολύ ενδιαφέρουσες αμφότερες οι συλλογές της οικογενείας, κάθε μία για διαφορετικό λόγο. Ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ο μπαμπάς που μέσα σε ελάχιστα χρόνια κατάφερε (με τον ιδρώτα του προφανώς) να χτίσει το παλάτι με το ζωολογικό κήπο, κατάφερε επίσης να μαζέψει και ορισμένα από τα πιο σπάνια οχήματα του πρώην ανατολικού μπλοκ. 

Το υψηλό… φρόνιμά του φαίνεται από την πλούσια συλλογή που περιλάμβανε κυρίως Βόλγα και άλλα ρωσικά οχήματα του παρελθόντος, ενώ στον αντίποδα ο συνονόματος γιος του, Βίκτορ, στα 32 του είναι σαφές πως ενδιαφερόταν περισσότερο για τη σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία. Έτσι ανάμεσα στα 12 αυτοκίνητα που ανακαλύφθηκαν στην αποθήκη, λίγο έξω από το Κίεβο, υπάρχουν Mercedes-Benz,BentleyRange Rover και άλλα. 

Είναι όλα μαύρα, πράγμα ελαφρώς διαστροφικό και… ύποπτο από μόνο του, ενώ από τη συλλογή ξεχωρίζουν τα θηριώδη Knight XV και International MTX, τα οποία χρησιμοποιούσε ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς ο νεότερος για να πηγαίνει σε δύσβατες περιοχές και να παρακολουθεί δραστηριότητες του μπίθουλα.


http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=4423

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ