Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Για ακόμη μια χρονιά ο δήμος Παύλου Μελά υποδέχεται τις απόκριες με πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων Επιδίωξη του δήμου είναι να παρασύρει όλους σε ένα ζωντανό, χαρούμενο γλέντι, τόσο στο κέντρο της πόλης, όσο και στις γειτονιές. 
Μια γιορτή για όλες τις ηλικίες και προτιμήσεις, συνδυάζοντας αρμονικά τις παραδόσεις με σύγχρονες ιδέες και εκδηλώσεις που θα είναι ελκυστικές για όλους τους κατοίκους, τα παιδιά, αλλά και τους επισκέπτες.

Την Κυριακή 2 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί παιδικό αποκριάτικο πάρτι στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου. Μουσικοκινητικά παιχνίδια, Baby zumba και latin, μπαλονοκατασκευές, απίθανα ζογκλερικά κόλπα, ξυλοπόδαροι και μαγευτικοί ταχυδακτυλουργοί αναμένεται να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους.

Την Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια θα ανάψουν το κέφι στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά. Η γιορτή θα απλωθεί σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα με μουσική και εδέσματα.

Λαγάνα, φασολάδα και ελιές θα μοιραστούν στην πλατεία Ελευθερίας, στο ΔΑΚ Πολίχνης και στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου στην Ευκαρπία

«Οργανώνουμε εορταστικές εκδηλώσεις γεμάτες κέφι, ρυθμό και αισιοδοξία Αυτό που επιδιώκει ο Δήμος και δίνουμε προτεραιότητα είναι, αφενός να προσφέρει όσα μπορεί περισσότερα στα παιδιά, δεδομένου ότι οι Αποκριές είναι η γιορτή των παιδιών και αφετέρου να μεταφέρει την εορταστική ατμόσφαιρα στις γειτονιές της πόλης» δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ