Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ

Τους πρώτους νεολαίους υποψήφιους και νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το συνδυασμό «Νέος Δήμος –Νέα Αρχή» παρουσίασε ο δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Αναστασιάδης. Η παρουσίαση έγινε στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο καφέ μπαρ «Μονόγραμμα» στο Λαγκαδά.

«Θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα, για αυτό και είμαστε ανοικτοί σε νέες ιδέες, νέα πρόσωπα και προτάσεις», σημείωσε με νόημα ο κ. Αναστασιάδης. Κάλεσε, μάλιστα, τους νέους υποψήφιους να ριχτούν στον αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου.

Τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης του κ. Αναστασιάδη είναι τα εξής: Αγγελούσης Ευάγγελος (Κολχικό), Αναγνώστου Δημήτριος, Αποστολούδης Απόστολος, Γραικού Ζωή, Εμμανουηλίδης Γιάννης, Μαρινέλης Δημήτρης, Τσαγκαλίδης Κωνσταντίνος (πρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου Λαγκαδά) και Φουλίδης Ιωάννης, στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενότητας Λαγκαδά, Κανακούδης Γιώργος (πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Ζαγκλιβερίου), στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενότητας Καλινδοίων, Γιαπουντζή Μαρία, στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενότητας Ασσήρου, Δημητριάδης Βασίλης, στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενότητας Λαχανά, Ξανθοπούλου Αναστασία και Πετρίδης Δημήτριος, στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενότητας Κορώνειας,

Μπίσμπας Δρόσος, στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κοινότητας Ζαγκλιβερίου,

Αποστολίδης Ιωάννης, στο ψηφοδέλτιο της Τοπικής Κοινότητας Νέων Καλλινδίων,

Τζούνης Γεώργιος, στο ψηφοδέλτιο της Τοπικής Κοινότητας Περιβολακίου και Μιχαηλίδου Γεωργία στο ψηφοδέλτιο της Τοπικής Κοινότητας Καβαλαρίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι αντιδήμαρχοι Σισκούδης Στέλιος, Τουλουπίδης Γιώργος, Μισχόπουλος Απόστολος, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. Τερζάκης Σταύρος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κοτσώνη Έλσα, Μπόρα Ειρήνη, Τουμπούλης Γιώργος, Μπρόζος Φώτης, Γουνιώτης Στέλιος, Πελίτης Άγγελος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Γρηγόρης Μαυρίδης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λαγκαδά Σάκης Μοσχίδης, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κολχικού Μιχαηλίδου Γεωργία, ο αντιπρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λαγυνών Φλωρινούδης Διονύσης. Παραβρέθηκαν επίσης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Καγιάς Γιώργος και ο Ανατολίτης Βασίλης. Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ο πρώην πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Προκοπίδης Γιώργος, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζαγκλιβερίου Ξανθοπούλου Αναστασία, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων επαρχίας Λαγκαδά και περιχώρων Τσαγκαλίδης Κώστας, εκπρόσωποι του Συλλόγου Σαρακατσαναίων επαρχίας Λαγκαδά και περιχώρων και εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγκαδά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ