Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΔΙΟΥΔΗΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ NOVA, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ!!!

"Άτυχη", χαρακτηρίζει ο Σωκράτης Διούδης, την αναφορά των ποδοσφαιριστών του Αρη, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν, για επιλεκτική μεταχείριση των δηλώσεών τους από τα κανάλια Novasports, κάνοντας μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα, αλλά, το χειρότερο, καρφώνοντας τους συμπαίκτες του για να κάνει δημόσιες σχέσεις με την συνδομητική πλατφόρμα που έχει τα δικαιώματα της Σούπερ Λιγκ!

Διαβάστε τι είπε ο τερματοφύλακας του Άρη στην κάμερα της Nova:

-Να ξεκινήσουμε από την ανακοίνωση που εκδώσατε μεσοβδόμαδα, εσείς οι ποδοσφαιριστές, στην οποία μεταξύ άλλων εκφράζετε παράπονα για τη NOVA. Θέλεις να μας πεις, συγκεκριμένα, ποια είναι τα παράπονά σας από το κανάλι;

« Είναι λίγο περίεργο το συγκεκριμένο ζήτημα και καλά κάνουμε και ξεκινάμε μ΄ αυτό. Είχαμε πει με τα παιδιά πως δεν πάει άλλο για πολλά θέματα και έπρεπε να δημοσιοποιήσουμε κάποιες απ΄ τις απόψεις μας. Μέσα στα θέματα, λοιπόν, έπεσε στο τραπέζι και η NOVA. Υπήρχαν πολλά παιδιά τα οποία ανέφεραν γεγονότα τα οποία εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω! Ότι είχαν κοπεί δηλώσεις, αλλά εγώ δεν μπαίνω σ΄ αυτή τη διαδικασία, να διαβάζω τα sites κλπ, οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη. Επεσε στο τραπέζι, οπότε θεωρήσαμε καλό να το αναφέρουμε».

-Τότε να πληροφορήσουμε τον κόσμο, όπως κι εσένα που δεν ασχολείσαι, ότι όλες οι δηλώσεις μπαίνουν αυτούσιες, τόσο πριν, όσο και μετά τους αγώνες, ολόκληρες, ενώ και ζωντανά στις εκπομπές των καναλιών Novasports μπορείτε να λέτε ότι θέλετε, όπως έχει γίνει πολλές φορές μέχρι σήμερα. Εχετε ελεύθερο βήμα στη NOVA και αυτό δεν αμφισβητείται.

« Φαντάζομαι ότι δεν είναι ψέματα ολ΄ αυτά, οπότε αν μπούμε και δούμε ίσως να υπάρχει αυτό που λες, όμως έχω άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα. Ισως να υπήρξε λάθος τοποθέτηση απ΄ την πλευρά μας, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω, εφόσον δεν μπαίνω σ΄ αυτή τη διαδικασία».

-Θεωρείς ότι ήταν μια άτυχη στιγμή;

« Ενδεχομένως και εφόσον ολ΄ αυτά είναι σωστά και υπάρχουν ολ΄ αυτά που έχουμε πει στο site της NOVA, ίσως να είναι άτυχη στιγμή».

-Πάμε στο αγωνιστικό, για να μας πεις που θα βρείτε, πια, ψυχικά αποθέματα να παλέψετε τον στόχο, όντας τόσους βαθμούς πίσω, μετά την ήττα από τον Πλατανιά;

« Παίζουμε ξεκάθαρα το τελευταίο μας χαρτί. Δεν είναι ανάγκη να λέμε μεγαλύτερες κουβέντες. Ισως το μόνο λάθος αυτής της εβδομάδας να είναι ότι πράγματα που δεν μας απασχολούν, έχουν μπει στα ενδότερα της ομάδας. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, όσο μπορούμε περισσότερο και να παλέψουμε μ΄ όλες μας τις δυνάμεις για ένα παιχνίδι, δίχως αύριο».

-Θεωρείς πως ελπίδες του Αρη είναι μόνο μαθηματικές ή και ουσιαστικές;

« Με την περιρρέουσα κατάσταση και μ΄ όλα αυτά που επικρατούν στην ομάδα, με εκατέρωθεν δηλώσεις και εμφυλίους, όπως γίνεται αντιληπτό μια ομάδα είναι πολύ δύσκολο να έχει ουσιαστικές ελπίδες. Όμως, όσο περνάει απ΄ το χέρι μας, στο αγωνιστικό κομμάτι, πρέπει να τα δώσουμε όλα, μέχρι και την τελευταία στιγμή. Εχουν μείνει 8 παιχνίδια και πρέπει και τα 8, κάτω από απ΄ οποιεσδήποτε συνθήκες, να τα παλέψουμε».

-Ξέρεις, στο ματς με τον ΟΦΗ θα αγωνιστείτε υπό τη σκέπη δύο διοικήσεων. Μιας που φεύγει και μιας άλλης που έρχεται.

« Καταλαβαίνετε τη θέση μας! Δεν ξέρουμε τι γίνεται και ίσως ήταν ένα ακόμη μέρος της ανακοίνωσής μας που παρερμηνεύτηκε και το οποίο αρκετοί ερμήνευσαν όπως ήθελαν. Εμείς λέμε ότι βγαίνουνε πολλοί παράγοντες από το παρελθόν και δεν αναφερόμαστε στη τωρινή διοίκηση ή στη προηγούμενη, μόνο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι ήταν μέσα στην ομάδα, είχαν καίριες θέσεις και όταν ήταν εδώ, δεν είχαν λύσεις να δώσουν στα προβλήματά μας. Τώρα ξαφνικά, βγαίνουν όλοι και ασχολούνται μ΄ αυτά. Ακόμα και αυτό που κάνουμε τώρα, να συζητάμε για θέματα μη αγωνιστικά, μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα».

-Πες μας, λοιπόν, για το καθαρά αγωνιστικό. Τι εικόνα έχεις για τον ΟΦΗ και πως περιμένεις το ματς;

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο ματς. Ο ΟΦΗ έχει πολύ καλή ομάδα, ειδικά με τις προσθήκες που έκανε τον Ιανουάριο. Είναι ανεβασμένοι, έχουν πετύχει το στόχο τους, έχουν εξασφαλίσει την παραμονή και παίζουν χωρίς άγχος. Αυτό τους δίνει άλλη ψυχολογία, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ