Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑ ΕΧΕΙ Γ@Μ#ΣΕΙ ΟΛΑ Ο ΣΤΕΦΕΝΣ! Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΒΟ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΕΥΤΥΧΩΣ, ΛΟΓΩ ΓΛΥΚΟΥ, ΜΟΝΟ 3-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ!!

Ο Δικέφαλος δείχνει ομάδα απροπόνητη, 
χωρίς αυτοματισμούς, χωρίς στρατηγική ανάπτυξης. 
Μόνο ο Γλύκος υπάρχει σε αυτή την ομάδα! 
Η μπύρα ρέει άφθονη στο μυαλό του Ολλανδού!
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε σφιχτά προσέχοντας την άμυνά του και προσπαθώντας να κάνει αιφνιδιαστικές αντεπιθέσεις μήπως και καταφέρει να πετύχει ένα γκολ. Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να κάνει τη φάση με τον Λούκας, λίγο μετά το τέταρτο, αλλά η τύχη του γύρισε την πλάτη.
Ο Ισπανός σε μια αντεπίθεση έπιασε ισχυρό σουτ έξω από την περιοχή, ο Αρτούρ απέκρουσε ασταθώς η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα, ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα με υπερπροσπάθεια την έπιασε και το ριπλέι δείχνει να κάνει κίνηση προς το μέρος του, κάτι που πιθανόν να σημαίνει ότι η μπάλα ήταν στο όριο της γραμμής και προς τα μέσα. Όμως ο βοηθός γραμμής και ο διαιτητής έδειξαν "παίζετε".
Από την άλλη, οι επιθέσεις της Πορτογαλικής ομάδας συναντούσαν τον Γλύκο, ο οποίος για μια ακόμη φορά έκανε απίστευτες επεμβάσεις! 
Έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς σκορ. 
Ο Στέφενς βλέπει την μαλακία του (να ήταν η μόνη...) με τον ανύπαρκτο Ολίσε και στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινά με τον Στοχ στη θέση του.
Δυο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γλύκος κάνει ακόμα μια απόκρουση, κρατώντας τον ΠΑΟΚ όρθιο. 
Στο 52΄ ο Δικέφαλος φτάνει και πάλι κοντά στο γκολ όταν ο Λούκας εκτελεί κόρνερ, ο Κατσουράνης πιάνει την κεφαλιά και ο Μαντούρο για ελάχιστα εκατοστά δεν φτάνει την μπάλα να τη στείλει στα δίχτυα, με αυτή να περνάει λίγο άουτ. 
Και έρχεται το 69΄ όπου ο ΠΑΟΚ δείχνει να λυγίζει. 
Ο Κατσουράνης βλέπει την κόκκινη κάρτα ανατρέποντας τον Λίμα ως τελευταίος, με τον Γκαϊτάν να εκτελεί αριστοτεχνικά το φάουλ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. 
Ο Στέφενς βγάζει τον Λούκας και βάζει τον Βούκιτς, αλλά ο Δικέφαλος δεν μπορεί να αναπτυχθεί παίζοντας και με 10 παίκτες. 
Στο 77΄ η μπάλα βρίσκει το χέρι του Μαντούρο, ο διαιτητής δίνει πέναλτι και ο Λίμα κάνει το 2-0. 
Στο 79΄ φτάνει το όριο της ξεφτίλας για τον Δικέφαλο όταν ο Μάρκοβιτς φεύγει από θέση οφσάιντ, ο βοηθός δεν σηκώνει την σημαία και ο Σέρβος πλασάρει τον Γλύκο γράφοντας το 3-0. 
Στο 82΄ ο Στέφενς ξεφτιλίζει και τον Στοχ αλλά και τον εαυτό του, κάνοντας αλλαγή στην αλλαγή, βάζοντας στη θέση του Σλοβάκου τον... πολυαγαπημένο του Νίνη. 
Ευτυχώς το σκορ μένει σε αυτά τα επίπεδα μέχρι το τέλος και δεν ξεφτιλίζεται σαν κάποιες ελληνικές ομάδες που βγαίνουν στην Ευρώπη και τρώνε 6άρες και 7άρες. 
Ο Δικέφαλος φτάνει για τρίτη φορά στους 32 του Europa League, όμως δεν μπορεί να περάσει στους 16.
Κλείνοντας να γράψουμε και την εμφανέστατη, πια, διαπίστωση: Ο Στέφενς δεν μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ... 

Bombardinho

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ