Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Στην Αθήνα βρίσκεται σήμερα ο Γιάννης Ιωαννίδης, προκειμένου να έχει συναντήσεις με κυβερνητικά και κομματικά στελέχη με τα οποία θα συζητήσει θέματα της Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και αυτά της προεκλογικής εκστρατείας.

Στο μεταξύ, σε συσκέψεις και συναντήσεις που έγιναν χθες και σήμερα συμπληρώθηκε το οργανωτικό σχήμα της προεκλογικής εκστρατείας. Συγκεκριμένα συγκροτήθηκαν οκτώ ομάδες εργασίας, από στελέχη της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, των κλαδικών, ειδικών και τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας αλλά και πολιτικών και κοινωνικών φορέων, που είναι οι εξής:
- Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγραμματικού Λόγου.
- Τύπου και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης
- Εκλογικής Διαδικασίας
- Νομικής Υποστήριξης
- Οικονομικής Διαχείρισης
- Προγράμματος Δραστηριοτήτων
- Κατάρτισης Ψηφοδελτίου
- Διακίνησης Προεκλογικού Υλικού

Όλες οι Ομάδες Εργασίας θα συνεδριάσουν στο Εκλογικό Κέντρο στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας προκειμένου να προγραμματίσουν τη δραστηριότητά τους. Με αφορμή τη διαδικασία αυτή ο Γιάννης Ιωαννίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τους φίλους που προσφέρθηκαν να στελεχώσουν τις Ομάδες Εργασίας της προεκλογικής μας εκστρατείας και τους ευχαριστώ θερμά. Συγκεντρώνουμε στην Ομάδα μας δυνατούς παίχτες. Έχουμε μία δυνατή ομάδα. Αυτή είναι η χαρά κάθε προπονητή και στο κομμάτι αυτό έχω μεγάλη πείρα. Στέλνω το μήνυμα ότι η ομάδα αυτή θα εκπλήξει τους πάντες πολύ σύντομα με τις ιδέες και τις προτάσεις της αλλά και τον τρόπο δουλειάς της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ