Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΠΑΟΚ, ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΕ (μόνο) 2-1 (ενώ θα μπορούσε να φάει πεντάρα και λίγα θα ήταν!)

ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ 70.000 ΕΥΡΩ! 
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο... ΜΠΥΡΟΚΟΙΛΙΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ 
ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΙΒΑΝ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ 
ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ ΠΟΥ 
ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ! 
Ο ΠΑΟΚ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ 
ΚΑΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ 
ΣΤΑ PLAY-OFFS (αλλά και στο κύπελλο...)
Κλασική περίπτωση... βλάβης! Ο ΠΑΟΚ σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι μπήκε χεσμένος! Αν δεν ήταν και πάλι ο Γλύκος, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να προηγείται μέχρι το 20΄ με 2-0.
Ο Στέφενς για μια ακόμη φορά την έκανε την χαζομάρα του βάζοντας τον Νίνη αριστερά και, φυσικά, ο παίκτης ήταν ανύπαρκτος, όπως το περίμεναν όλοι όσοι είδαν την αρχική ενδεκάδα!
Ο Δικέφαλος πάλι με κόμπλεξ ξεκίνησε απέναντι σε μια αθηναϊκή ομάδα, κάτι που βλέπουμε διαχρονικά, με λίγες εξαιρέσεις και με προπονητές των 70.000 ευρώ ετησίως!
Ο Στέφενς πληρώνεται με πάνω από 1.800.000 ευρώ στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα και ο ΠΑΟΚ κάνει πάλι τα ίδια: Καλός εντός με νίκες, κακός εκτός με ήττες και ισοπαλίες.
Απαράδεκτοι όμως ήταν και οι παίκτες ολόκληρης της μεσαίας γραμμής της ομάδας με ιδιαίτερα κάκιστους τον Κάτσε και τον Μαντούρο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με μία από τα ίδια και μόνη αλλαγή τον Λάζαρ στη θέση του "κιτρινισμένου" Κάτσε, αλλά τον Νίνη... μέεεσααα!
Έτσι, ο Παναθηναϊκός στο 47΄ κερδίζει κόρνερ η κοντή άμυνα που επιλέγει ο Στέφενς με Κατσουράνη, Τζαβέλλα... δεν πηδάει, αλλά ο Τραιανταφυλλόπουλος πηδάει και... πηδάει κανονικά στέλνοντας, με κεφαλιά, τη μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου, κάνοντας το 1-0.
Και αφού έχει γίνει η ζημιά, ο Στέφενς... ρεύεται τις μπύρες που ήπιε και στο 54΄ βγάζει, επιτέλους, τον Νίνη βάζοντας τον Λούκας.
Το κακό όμως συνεχίζεται. Ο Κατσουράνης, που οι φήμες από την Αθήνα λένε ότι θέλει να πάει στον Παναθηναϊκό, κάνει ένα φάουλ-μαλακία και δέχεται κόκκινη κάρτα από τον... έτοιμο Στυλιαρά!
Το φάουλ εκτελεί ο Νάνο στο 57΄ και γράφει το 2-0.
Ο Δικέφαλος εξακολουθεί να παραπαίει και, ευτυχώς, ο Γλύκος βγάζει κι άλλα!
Στη δεύτερη, όλο κι όλο, τελική του προσπάθεια, στις καθυστερήσεις ο Λούκας πασάρει στον Λίνο, εκείνος να σεντράρει και ο Αθανασιάδης με σουτ να μειώνει σε 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.
Τελικά, ο Στέφενς με το... ασκέρι του γλίτωσαν από την τεσσάρα (ίσως και την πεντάρα) και το απόλυτο ρεζιλίκι.
Με την εικόνα, πάντως, που παρουσιάζει, ο ΠΑΟΚ, είναι βέβαιο ότι έρχονται τεσσάρες...

Ο Ιβάν
Ένας μόνο τρόπος υπάρχει για να στρώσει η κατάσταση. Να σταματήσει ο Σαββίδης να πληρώνει παίκτες και προπονητές στην ώρα τους. Να δείξει την δυσαρέσκειά του, μπας και σφίξουν οι κώλοι!

Bombardinho

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ