Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ "ΘΕΟΦΙΛΟΣ";

γράφει η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Ικαρίου
Στα ανοιχτά της Κέας πλέει αυτή την ώρα το πλοίο «Θεόφιλος» το οποίο αντικατέστησε το «Μυτιλήνη» στο προγραμματισμένο του δρομολόγιο από Πειραιά προς Σάμο.

Σύμφωνα με καταγγελίες επιβατών, το πλοίο ανεφοδιάστηκε με καύσιμα στο λιμάνι του Πειραιά ενώ οι επιβαίνοντες βρίσκονταν ήδη εντός αυτού. Σημειώθηκε μεγάλη καθυστέρηση στην αναχώρησή του, πλέει με χαμηλή ταχύτητα και παρουσιάζει, σύμφωνα με τα λεγόμενα των επιβατών, δυσκολία ελιγμών. Κάποιοι μιλούν για πλεύση με μία και μόνο μηχανή, ωστόσο, σε επικοινωνία μας με το γραφείο τύπου του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας η επίσημη πληροφορία που δόθηκε ήταν πως δεν έχει αναφερθεί από το πλοίο καμία μηχανική βλάβη.

Οι επιβάτες καταγγέλλουν πως η ατμόσφαιρα εντός του «Θεόφιλος» είναι ασφυκτική, καθώς οσμές καυσίμων κατακλύζουν το χώρο. Μιλούν επίσης για παντελή έλλειψη χώρων υγιεινής και αναφέρουν πως κατόπιν διαμαρτυριών τους, δόθηκαν προς χρήση ΟΛΩΝ των επιβατών οι τουαλέτες δύο καμπινών…

Σχετικές καταγγελίες έγιναν τόσο προς τα Λιμεναρχεία Σάμου και Σύρου, όσο και προς το Κέντρο Επιχειρήσεων του Υπουργείου.

1 σχόλιο:

  1. από ενημέρωση από την σύζυγο μου που είναι στο πλοίο , το πλοίο έδεσε στην Σύρο για να γίνουν έλεγχοι ο ύπαρχος κοροϊδεύει τον κόσμο λέει το πλοίο δεν μυρίζει και ακούστε τι είπε σαν φαίνεται ότι πάμε αργά γιατι βλέπετε τη ν θάλασσα από ψήλα τι λ'έει ο τύπος στα πόσα πόδια πέταει το Θεόφιλος ?????άχρηστοι ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ