Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ... ΦΕΡΕΤΡΑ! (φωτογραφίες και video)

Έναν πρωτότυπο όσο και... ανατριχιαστικό τρόπο για να διαφημίσει το εμπόρευμά της επέλεξε η εταιρεία Lindner η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής φερέτρων (!) στην Πολωνία.

Στα πρότυπα των γνωστών ημερολογίων με ημίγυμνα μοντέλα, η Lindner αποφάσισε να κυκλοφορήσει το δικό της καλεντάρι για τη νέα χρονιά, στο οποίο “πρωταγωνιστούν” ημίγυμνα μοντέλα που φωτογραφήθηκαν φορώντας τα απολύτως απαραίτητα – ενίοτε ούτε και αυτά – τα οποία όμως ποζάρουν πάνω, δίπλα ή και μέσα στα φέρετρα της εταιρείας!

Η διαφημιστική καμπάνια που έχει προκαλέσει σοκ στους κόλπους της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας φαίνεται πως αποδίδει. Κυρίως γιατί οι διαφημιστές “έπαιξαν” και με τις φαντασιώσεις πολλών, προβάλλοντας εμμέσως τα φέρετρα ως σεξουαλικά φετίχ για... ιδιαίτερες προτιμήσεις, τα λεγόμενα “sex sells”...

Σε κάθε περίπτωση η Lindner διαφημίζει πως ο καθένας μπορεί να αγοράσει το δικό του φέρετρο, για “όποια χρήση προτιμά”, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές που ξεκινούν από τα 35 με 40 ευρώ. Και με τον τρόπο αυτό κατάφερε ήδη να πουλήσει περισσότερα από 11.000 φέρετρα μέσα σε μόλις έναν μήνα!

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Lindner προκαλεί. Και πέρυσι είχε κυκλοφορήσει ένα ανάλογης θεματολογίας ημερολόγιο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την μήνη της Εκκλησίας που την κατηγόρησε πως συγχέει εσκεμμένα και προς ίδιον όφελος τον ανθρώπινο πόνο της απώλειας και το μυστήριο της ζωής και του θανάτου.





Ο ιδιοκτήτης της φίρμας, ο κ. Zbigniew Lindner, απαντά πως στόχος της καμπάνιας του είναι να βοηθήσει τον κόσμο να αποδεχθεί την ιδέα πως το φέρετρο δεν είναι παρά ένα... έπιπλο, το τελευταίο κρεβάτι ενός ανθρώπου και διευκρινίζει πως τα έσοδα από τις πωλήσεις του ημερολογίου θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ