Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΦΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΤΑΪΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ (video)

Μία τρομερής αγριότητας δολοφονία εκδίκησης – ενδεικτική των πρακτικών τηςμαφίας στην Ιταλία – έρχεται στη δημοσιότητα, μετά από τη σύλληψη διαβόητου μαφιόζου από την Καλαβρία, κατά την επιχείρηση «Ερινύες» της ιταλικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, αποκαλύπτεται πως ο μαφιόζος Φρανσέσκο Ρακόστα, (δεξιά) ξυλοκοπήθηκε με σιδερένιες βέργες και ρίχτηκε ζωντανός σε χοιροστάσιο όπου φαγώθηκε ζωντανός από τα γουρούνια. Το αποτέλεσμα ήταν ότι το πτώμα του εξαφανίστηκε.

Ο φρικτός θάνατός του ήταν το τελευταίο επεισόδιο σε μία βεντέτα που κράτησε 60 χρόνια. Δολοφόνος του Ρακόστα φέρεται να είναι ο Σιμόνε Πέπε, μέλος της Ντρανγκέτα.

Ο Πέπε ακούγεται να περιγράφει τη δολοφονία σε τηλεφωνική του συνομιλία. «Χάρηκα τόσο ακούγοντάς τον να ουρλιάζει. Δεν έμεινε τίποτα. Λένε πως καμιά φορά κάτι μένει αλλά τελικά τα γουρούνια δεν άφησαν τίποτα», αναφέρει.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο Πέπε είναι ο αρχηγός της ομάδας Ματζαγκάτι από το Ρήγιο τηςΚαλαβρίας. Η δολοφονία έγινε για εκδίκηση του φόνου του «νονού» του Πέπε, Ντομένικο Μποναρίγκο.

Κατά τη διάρκεια της βεντέτας σκοτώθηκε ακόμη και ένα κοριτσάκι εννιά ετών.


nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ