Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

TOMS + MOVEMBER

Kυκλοφορείτε και νομίζετε πως δε βλέπετε καλά;
Όλοι σας οι φίλοι απαρνήθηκαν το φρεσκοξυρισμένο τους στυλ και στόλισαν το πρόσωπό τους με περίτεχνα μουστάκια;
Μην ανησυχείτε, είστε μια χαρά, το ίδιο και η παρέα σας!

O Νοέμβριος είναι και επίσημα πλέον ο μήνας του μουστακιού καθώς η TOMS συνεργάζεται για τέταρτη χρονιά με τη Movember και δημιουργεί μία συλλεκτική σειρά με σήμα κατατεθέν -τι άλλο- το περιβόητο μουστάκι ή αλλιώς "Mo".

Αυτή τη φορά η χαρακτηριστική συλλογή της TOMS παρουσιάζει το "μουστάκι" σε γκρι αποχρώσεις παίζοντας με χειμερινά υλικά όπως ο καμβάς και το suede και μας προκαλεί να την υιοθετήσουμε μεγαλώνοντας για 30 μέρες το δικό μας "Μο".

Τι είναι όμως η Movember; Πρόκειται για μία διεθνή μη κερδοσκοπική εταιρεία που παροτρύνει τους άντρες να μεγαλώσουν κάθε Νοέμβριο το μουστάκι τους για έναν ολόκληρο μήνα καλώντας ταυτόχρονα όλους εμάς να ενημερωθούμε σχετικά με τον καρκίνο του προστάτη. Ενισχύοντας το "μουστάκι" και το φιλανθρωπικό του σκοπό ευαισθητοποιούμε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με $300 εκατομμύρια να έχουν συγκεντρωθεί τα τελευταία δέκα χρόνια σε 21 διαφορετικές χώρες. Εάν θέλετε και εσείς να εγγραφείτε, να κάνετε τη δωρεά σας και να ενημερωθείτε επισκεφτείτε το www.movember.com

Λίγα λόγια για την TOMS

Το 2006 ο Αμερικανός Blake Mycoskie ταξιδεύοντας σε ένα χωριό της Αργεντινής, διαπίστωσε ότι τα παιδιά δεν είχαν παπούτσια για να προστατεύσουν τα πόδια τους. Θέλοντας να τα βοηθήσει δημιούργησε την TOMS, μια εταιρεία που για κάθε ζευγάρι παπούτσια που θα πουλούσε θα πρόσφερε ένα ζευγάρι σε κάθε παιδί που το είχε ανάγκη. One for One. Από τότε η TOMS έχει εξελιχθεί από μία εταιρεία υποδημάτων, σε μία One for One εταιρεία, απευθυνόμενη σε διαφορετικές ανάγκες εκτός των υποδημάτων όπως τα γυαλιά οράσεως, βοηθώντας να δώσει όραση σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Αυτό το Νοέμβριο αφήνουμε το ξυραφάκι, μεγαλώνουμε το μουστάκι μας, διαλέγουμε τα TOMS που μας ταιριάζουν από τη συλλογή της για τη Movember και χαρίζουμε ένα ζευγάρι παπούτσια σε όσους τα χρειάζονται.\

www.toms-shoes.gr www.facebook.com/tomsgreece

Τα καταστήματα που διαθέτουν την συλλογή Movember είναι :
- Pop Up Store, Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Κολωνάκι, τηλ. 210 7238981
- Mojo, Βαλαωρίτου 5, Αθήνα, τηλ. 210 3602650
- Attica the Department Store, Πανεπιστημίου 9, Αθήνα, τηλ. 211 1802500
- GOLDEN HALL – Attica, Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ. 211 1814000
- Elein, Ηρώων Πολυτεχνείου 55-57, Πειραιάς, τηλ. 210 4297789
Collective, Λεωφ. Βουλιαγμένης 96, Γλυφάδα, τηλ. 210 9639384

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ