Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ GALAXY S5

Το Samsung Galaxy S4 ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάρτιο και κυκλοφόρησε δύο μήνες μετά. Το Samsung Galaxy S5, ωστόσο, φαίνεται πως μπορεί να κυκλοφορήσει ακόμη και μέσα στονπροσεχή Φεβρουάριο ή Μάρτιο!

Κορεατική ιστοσελίδα, επικαλούμενη πηγές που προέρχονται από τον κλάδο, σημειώνει ότι μαζί με το 2014 θα ξεκινήσει και η παραγωγή του Samsung Galaxy S5 από την κορεατική εταιρεία, η οποία σκέφτεται να το λανσάρει στην αγορά, νωρίτερα απ' ότι υπολογίζαμε, δηλαδή ακόμη και μέσα στο Φεβρουάριο ή το Μάρτιο.

Η νέα συσκευή θα διαθέτει, φυσικά, ενσωματωμένη τη νέα έκδοση του Android KitKat, ενώ ίσως διατεθεί εκείνη την περίοδο ταυτόχρονα με τη νέα έκδοση του "έξυπνου" ρολογιού της Samsung, του Galaxy Gear 2, που επίσης φαίνεται ότι ετοιμάζουν "πυρετωδώς" κοι Κορεάτες.

Παράλληλα,  οι πληροφορίες λένε για ενδεχόμενη premium έκδοση της συσκευής με μεταλλικό σώμα, ενώ στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S5 αναφέρεται η ύπαρξη ενός επεξεργαστή 64-bit, 3GB RAM, κάμερα 16MPixels καθώς και μία τεράστια μπαταρία 4000mAh (!) μαζί με 5ιντση φυσικά οθόνη για τη συσκευή. 

Αν επιβεβαιωθούν αυτά τα specs, μάλλον θα είναι με διαφορά το καλύτερο Samsung που είδες ποτέ. Για να δούμε όμως τι μας επιφυλλάσσουν οι επόμενοι μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ