Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΦΡΕΣΚΟ ΤΟ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πετάξεις το μπαγιάτικο χθεσινό ή προχθεσινό ψωμί, ούτε να πηγαίνεις κάθε μέρα στο φούρνο! Με ένα απλό τιπ γίνεται ξανά φρέσκο!
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τυλίξεις το ψωμί σε μια υγρή πετσέτα και να το βάλεις στο φούρνο, στους 120 βαθμούς κελσίου για περίπου 10 λεπτά.
Με την παραπάνω μέθοδο, το ψωμί θα ξαναπάρει την υγρασία που χρειάζεται για να μαλακώσει και να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ