Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ANKI DRIVE: ΤΟ GAMING ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Το Anki Drive είναι ένα real life παιχνίδι οδήγησης. Όπερ σημαίνει πως όλα τα δρώμενα συμβαίνουν μπροστά σου. Μπορείς να αγγίξεις την πίστα και τα αυτοκίνητα.

Και όλα αυτά χωρίς να χάνεις τα προνόμια που σου δίνει ένα ηλεκτρονικό περιβάλλον όπως αυτό των smart phones.

Το Anki Drive, σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, είναι το παιχνίδι του μέλλοντος, σήμερα. Αποτελείται από έναν τάπητα/πίστα, επάνω στην οποία τα αυτοκίνητα κινούνται χωρίς περιορισμούς εντός των διαγραμμίσεων της πίστας. Ο έλεγχός τους γίνεται μέσο του smart phone, εφόσον έχουμε κατεβάσει την ανάλογη εφαρμογή.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Anki Drive είναι, εκτός από το γεγονός πως διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας όλη η δράση, οτι μπορείς να επωφεληθείς από bonus, να στίσεις παγίδες στους αντιπάλους σου (να δεις ξαφνικά τα αυτοκίνητά τους να σταματάνε ή να αποσταθεροποιούνται) ενώ έχουν και τεχνητή νοημοσύνη (εφόσον επιλέξετε να αγωνιστείτε με αντίπαλο το smart phone σας), που κάνουν έναν αγώνα ακόμη πιο αμφίρροπο.

Το Anki Drive προς το παρόν είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για συσκευές iPhone με Bluetooth LE. Το κόστος του είναι στα 199$ για την πίστα (με μήκος 102 και πλάτος 42 ίντσες) και δύο αυτοκινητάκια. Το επιπλέον αυτοκίνητο κοστίζει 69$ για κάθε αυτοκινητάκι. Μελλοντικά θα είναι συμβατό και με άλλα λειτουργικά, ενώ θα ακολουθήσουν και διαφορετικές διαγραμμίσεις πίστας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ