Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου με τον Θάνο Ολύμπιο και τη Λιζέτα Νικολάου

 Την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 στις 9:00μ.μ. σας υποδέχονται στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι ο Θάνος Ολύμπιος και η Λιζέτα Νικολάου σε ένα αφιέρωμα στον ποιητή-στιχουργό Μάνο Ελευθερίου. Συμμετέχει φιλικά ο Βασίλης Πάτσιος. Συνοδεύει 5μελής ορχήστρα: Πιάνο, μπουζούκι, ντραμς, μπάσο, κιθάρα.

   Οι 3 παραπάνω τραγουδιστές οι οποίοι είναι αυθεντικοί ερμηνευτές τραγουδιών Μάνου Ελευθερίου καθώς έχουν όλοι δισκογραφήσει κομμάτια σε πρώτες εκτελέσεις του κορυφαίου ποιητή-στιχουργού, θα ερμηνεύσουν τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία τους με τον Μάνο Ελευθερίου καθώς και όλα τα γνωστά διαχρονικά τραγούδια του όπως τα: Μαλαματένια λόγια, Ο Άμλετ της Σελήνης, Ποιος την ζωή μου, Κάτω απ την μαρκίζα, Οι ελεύθεροι κι ωραίοι, Στων αγγέλων τα μπουζούκια, Διαθήκη, Το παλικάρι έχει καημό, η Σούστα κ.α., τραγούδια τα οποία έχουν μελοποιήσει κορυφαίοι συνθέτες όπως οι: Μίκης Θεοδωράκης, Γιάννης Σπανός, Γιάννης Μαρκόπουλος, Δήμος Μούτσης, Σταύρος Κουγιουμτζής, Χρήστος Νικολόπουλος, Θάνος Μικρούτσικος.

   Την συναυλία διοργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου με ελεύθερη είσοδο και με προαιρετική την συνεισφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Ακούστε τα νέα τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου που εμπιστεύθηκε πρόσφατα στον Θάνο Ολύμπιο:





Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018
Ώρα Έναρξης: 21:00
Θέατρο Ρεματιάς (Ναρκίσσων 2-8, Χαλάνδρι 152 33)
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ