Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΜΠΡΑΪΜ ΤΑΤΛΙΣΕΣ (video)

Χαρακτηριστική σκηνή από video clip
του Ιμπραϊμ Τατλισές
Ο διάσημος Τούρκος, Κουρδικής καταγωγής, τραγουδιστής Ιμπραϊμ Τατλισές εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, μετά τη σφαίρα που δέχτηκε στο κεφάλι από αγνώστους, οι οποίοι εν συνεχεία διέφυγαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο.
Οι γιατροί της εντατικής μονάδας όπου νοσηλεύεται ο καλλιτέχνης λένε ότι έστω κι αν καταφέρει να ζήσει, με τις λίγες πιθανότητες που δίνουν γι’ αυτό το ενδεχόμενο, ο Ιμπραϊμ Τατλισές θα μείνει παράλυτος.
Συγγενικά του πρόσωπα ανέφεραν στα τουρκικά Μ.Μ.Ε. ότι η επίθεση συνδέεται με την επένδυση που έκανε ο Κούρδος τραγουδιστής στο Βόρειο Ιράκ, στην περιοχή όπου είναι πολύ πυκνός ο κουρδικός πληθυσμός.
Οι εφημερίδες της Τουρκίας αναφέρουν ότι ο Ιμπραϊμ Τατλισές δανείστηκε ένα τεράστιο ποσό γι’ αυτή την επένδυση από τοκογλύφους, αυτή δεν πήγε καλά και οι τελευταίοι του ζητούσαν επίμονα το ποσό με τους αναλογούντες τόκους.
Αυτό, όμως, μπορεί να αφορά και παραπληροφόρηση, αφού, ναι μεν ο τραγουδιστής είναι το πρώτο όνομα στην Τουρκία και πολύ αγαπητός στον λαό, δεν παύει όμως να είναι... Κούρδος, με όποιες σκέψεις μπορεί να βάλει κάποιος στο μυαλό του.



Bomber

2 σχόλια:

  1. Τατλισες θα πει γλυκολαλος κ οταν καποιος τον ακουει καταλαβαινει αμεσως γιατι.Απολυτος ελεγχος της φωνης σε ψηλες οκταβες που μονο λιγοι μπορουν να κανουν.Αδικο τελος αν ειναι αυτο το τελος του,αδικο να στερεις απο το τραγουδι τετοια φωνη.Μια φωνη που αρεσει ακομη κ σε αυτους που δε γνωριζουν ουτε μια λεξη τουρκικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο καλλυτερος τραγουδιστης σε ολο τον κοσμο.....αηδονι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ