Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Μπαλάσκας για Απόστολο Λύτρα: Οι γκάφες του θα διδάσκονται κάποτε στη Νομική


Ο Σταύρος Μπαλάσκας σχολίασε την προφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα, σημειώνοντας ότι υπέπεσε σε σωρεία λαθών, με τις γκάφες του στο μέλλον να αποτελούν αντικείμενο μελέτης στη Νομική.

«Αυτές οι γκάφες θα διδάσκονται κάποτε στη Νομική, όπως και τα ολέθρια λάθη του», είπε ο αστυνομικός αναλυτής στον Νίκο Ευαγγελάτο στην εκπομπή Live News.

«Έχει κάνει το ένα λάθος, μετά το άλλο. Πού να τον εμπιστευτείς μετά αυτό τον άνθρωπο για ποινικολόγο; Τι να σε συμβουλεύσει, όταν για τον ίδιο του τον εαυτό έχει υποπέσει σε τόσα πολλά λάθη», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, σημείωσε ότι «υπάρχουν μαρτυρίες άλλων ποινικολόγων, ότι αυτός ο άνθρωπος είχε φέσια και ήταν πατωμένος οικονομικά… Μπήκε άφραγκος στις φυλακές».

Τα μεγάλα λάθη του Λύτρα

Ο Σταύρος Μπαλάσκας ξεκαθάρισε πως το σοβαρότερο λάθος του Απόστολου Λύτρα ήταν να σηκώσει χέρι στη σύζυγό του, ενώ στη συνέχεια παρέθεσε δύο λάθη στα οποία θεωρεί ότι υπέπεσε ο ποινικολόγος.

«Καταδεικνύεται μέσα από τα SMS που βγήκαν στη δημοσιότητα, ότι είχε ένα σεβαστό ποσό στο σπίτι που έμενε με την κα.Πολυζοπούλου», είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε λοιπόν ότι το πρώτο λάθος είναι πως δεν ενημέρωσε τις αρχές ότι θα έστελνε συνεργάτη στην οικεία του για να λάβει τα προσωπικά του αντικείμενα.

Το δεύτερο λάθος με βάση τον κ.Μπαλάσκα, είναι πως ο Απόστολος Λύτρας ζήτησε σε SMS το ποσό που κατείχε σπίτι του. Ενδεχομένως ήταν μαύρα χρήματα, σύμφωνα με τον αστυνομικό αναλυτή, οπότε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ανεξαρτήτως ποσού υπάρχει το ενδεχόμενο να εμπλακεί η ΑΑΔΕ στην υπόθεση.

«Το μεγαλύτερο λάθος είναι πως θα μπορούσε να ζητήσει άδεια από έναν εισαγγελέα, όπου θα έλεγε ότι στέλνει τον συνεργάτη να πάρει τα εσώρουχα, τα χρήματά του κτλ.», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ