Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Ο Μάκης Γκαγκάτσης συμφώνησε με Ιβάν Γιοβάνοβιτς!


Νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς! Ο Μάκης Γκαγκάτσης ήρθε σε προφορική συμφωνία μαζί του και για τα επόμενα 2 χρόνια, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρίσκεται υπο τις οδηγίες του 62χρονου Σέρβου.

Ένα μήνα και κάτι πριν την ανάληψη της προεδρίας της ΕΠΟ, ο Μάκης Γκαγκάτσης πήρε την πρώτη του απόφαση ως επικεφαλής της Ομοσπονδίας. Και η απόφαση αυτή φέρνει στον πάγκο της Εθνικής μας έναν καλό μας γνώριμο.

Τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που ως τα Χριστούγεννα ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Έπαιξε χρόνια ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, έχει κάνει στα μέρη μας και έναν σημαντικό κύκλο ως κόουτς. Και το σημαντικότερο; Δίνει την αίσθηση προσώπου κοινής αποδοχής ο Σέρβος. Κάποιος που ξέρει καλά το ποδόσφαιρο μας. Που γνωρίζει προσωπικά τους ποδοσφαιριστές. Που γνωρίζει όλες τις ιδιαίτερότητες μιας εθνικής ομάδας που επί μια δεκαετία βρίσκεται μακριά απο τις διεθνείς διοργανώσεις

Τον γνωρίζουν καλά τον Γιοβάνοβιτς και οι περισσότεροι διεθνείς μας. Όπως τον γνωρίζει και τον αποδέχεται το μεγαλύτερο μέρος του ποδοσφαιρικού κοινού. Η επιλογή λοιπόν μοιάζει να πατά σε μια σειρά απο ρεαλιστικά δεδομένα.

Εννοείτε πως όλα και όλοι κρίνονται στο γήπεδο. Η αλήθεια όμως είναι ότι δύο ονόματα ήταν που εδώ και καιρό έμοιαζαν να ταιριάζουν στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Γκουστάβο Πογιέτ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο Φερνάντο Σάντος. Ο 69χρονος Πορτογάλος όμως προ ημερών συμφώνησε με την Ομοσπονδία του Αζερμπαϊτζάν επισημοποιώντας το ρεπορτάζ που ήθελε τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ να έχει προχωρήσει την περίπτωση του Σέρβου.

Η συμφωνία είναι προφορική και αφορά στην επόμενη διετία. Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι τον Σεπτέμβρη, στο απαιτητικό γκρουπ του Nations League (7/9 Ελλάδα-Φινλανδία, 10/9 Ιρλανδία-Ελλάδα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ