Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Υπάλληλος σε φαστ-φουντ δούλεψε 27 χρόνια χωρίς ρεπό και έλαβε ένα δώρο ζωής - «Είναι όνειρο»


Ένας εργαζόμενος στην αλυσίδα Burger King που δεν έχασε ούτε μια μέρα δουλειάς εδώ και 27 χρόνια, αγόρασε σπίτι με δωρεές crowdfunding «Είναι τόσο υπέροχο να είσαι ανεξάρτητος», λέει ο Κέβιν Φορντ, ο οποίος συγκέντρωσε σχεδόν 450.000 δολάρια από δωρητές αφού έγινε viral πέρυσι.

Ο Κέβιν Φορντ, ο βετεράνος του Burger King που έγινε viral επειδή δεν έχασε ούτε μια μέρα δουλειάς εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες και ενέπνευσε ανθρώπους από όλο τον κόσμο να του δωρίσουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια, αγόρασε πρόσφατα ένα σπίτι χρησιμοποιώντας αυτά τα χρήματα.

Πριν απο λίγους μήνες, δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok και στο Instagram με λεπτομέρειες σχετικά με το σπίτι που μόλις είχε κλείσει στη Δυτική Νεβάδα. «Προσπαθώ να το κάνω χωρίς να κλάψω, αλλά ήθελα να σας δείξω κάτι, κάτι που εσείς κάνατε δυνατό», λέει στο βίντεο. «Ξέρω ότι δεν είναι ένα αρχοντικό, αλλά είναι δικό μου».

Στο στιγμιότυπο, δείχνει στους θεατές το σπίτι με τα τρία υπνοδωμάτια και τα δύο μπάνια στο Pahrump της Νεβάδα. Η ζωή του Φορντ άλλαξε για πάντα, όταν τον Ιούνιο του 2022, ένα viral βίντεο τον έδειξε να λαμβάνει ένα δώρο από τη διοίκηση για την αφοσίωσή του στη δουλειά του στο Burger King, αφού δεν είχε χάσει καμία βάρδια εδώ και 27 χρόνια.

Το δώρο από την HMSHost, την εταιρεία από την οποία προσλαμβάνει η Burger King, περιελάμβανε ένα επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι Starbucks, μια τσάντα με γλυκά, στυλό και άλλα αντικείμενα. Ο Φορντ, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στο βίντεο που δημοσίευσε αρχικά στο Instagram, συγκέντρωσε αρκετά την ανταπόκριση στο διαδίκτυο, με πολλούς να αισθάνονται ότι άξιζε περισσότερα.

Η κόρη του Σερίνα ξεκίνησε τότε μία εκστρατεία GoFundMe προς τιμήν του, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει σχεδόν 450.000 δολάρια μέχρι σήμερα. Ο Φορντ λέει ότι χρησιμοποίησε ένα αρκετά μεγάλο μέρος των δωρεών για να αγοράσει το σπίτι.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους σε όλο τον κόσμο για όσα κάνατε για μένα, κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα ήταν δυνατό για μένα: την ιδιοκτησία σπιτιού», λέει ο Φορντ στο βίντεο. «Τώρα τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου έχουν ένα μέρος να με επισκεφτούν».

«Έχει μια ωραία αυλή και δεν έχω γείτονες στα δεξιά μου», είπε στο TODAY.com τηλεφωνικά στην αρχή του νέου έτους, προσθέτοντας ότι οι νέοι του γείτονες είναι μια πολύ ευγενική οικογένεια. «Όλα είναι πολύ ωραία. Τώρα το μόνο πράγμα που πρέπει να συνηθίσω είναι ότι υπάρχει ησυχία εκεί έξω». «Είναι τόσο υπέροχο να είσαι ανεξάρτητος», καταλήγει.

Ο Φορντ σχεδιάζει συνεχώς το μέλλον του, αφήνοντας κάποια χρήματα στην άκρη για να ανοίξει το δικό του «μικρό εστιατόριο» μια μέρα, κάτι που παραμένει ένα απο τα μεγάλα του όνειρα. Οι δωρεές στο GoFundMe εξακολουθούν να έρχονται τακτικά εδώ και περισσότερο από ενάμιση χρόνο αφότου το ξεκίνησε η κόρη του. Πολλοί άνθρωποι έχουν δωρίσει 27 δολάρια προς τιμήν των 27 και πλέον ετών του Φορντ στη δουλειά

«Όταν προσπαθώ να σκεφτώ πώς νιώθω, είναι πολύ δύσκολο γιατί αυτό είναι απίστευτο, εξακολουθεί να νομίζω οτι είναι όνειρο. Λέω στους ανθρώπους συνέχεια ότι αν έχετε χάσει την πίστη σας στον Θεό σας, στις πεποιθήσεις σας ή στη δίκαιη ζωή, μπορείτε να έχετε εμένα ως παράδειγμα. Απλά κοιτάξτε τι έχει κάνει ο κόσμος για έναν τέλειο ξένο».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ