Η Μαρία Εκμεκτσίογλου και το «KitcheN' Health» μας προσκαλούν να μαγειρέψουμε υγιεινά, νόστιμα και να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Σήμερα Σάββατο 27 Ιουνίου, στις 18:45 στο OPEN, πρωταγωνιστεί το σκόρδο, το πανάρχαιο και πολύτιμο αυτό superfood, με τις ιαματικές ιδιότητες, που δίκαια το χαρακτηρίζουν φάρμακο της Φύσης,
Η σημερινή γευστική πρόταση της Μαρίας περιλαμβάνει: κεμπάπ με σουτζουκάκια και πουρέ από κόκκινες φακές, πιτούλες βρώμης, ένα δροσερό ντιπ με βαλεριάνα, και στραγγιστό γιαούρτι με σκόρδο. Τέλος, μας γλυκαίνει με ένα επιδόρπιο με φράουλες και μπισκότα
Ο κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος, Πωλ Φαρατζιάν, εξηγεί πώς η κατανάλωση σκόρδου βοηθά στην απώλεια βάρους, πώς θα το μαγειρέψουμε χωρίς να καταστρέψουμε τα ωφέλιμα συστατικά του και γιατί το μαύρο σκόρδο αποτελεί μία εξαιρετική υπερτροφή.
Σήμερα Σάββατο 27 Ιουνίου, στις 18:45 στο OPEN, πρωταγωνιστεί το σκόρδο, το πανάρχαιο και πολύτιμο αυτό superfood, με τις ιαματικές ιδιότητες, που δίκαια το χαρακτηρίζουν φάρμακο της Φύσης,
Η σημερινή γευστική πρόταση της Μαρίας περιλαμβάνει: κεμπάπ με σουτζουκάκια και πουρέ από κόκκινες φακές, πιτούλες βρώμης, ένα δροσερό ντιπ με βαλεριάνα, και στραγγιστό γιαούρτι με σκόρδο. Τέλος, μας γλυκαίνει με ένα επιδόρπιο με φράουλες και μπισκότα
Ο κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος, Πωλ Φαρατζιάν, εξηγεί πώς η κατανάλωση σκόρδου βοηθά στην απώλεια βάρους, πώς θα το μαγειρέψουμε χωρίς να καταστρέψουμε τα ωφέλιμα συστατικά του και γιατί το μαύρο σκόρδο αποτελεί μία εξαιρετική υπερτροφή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ