Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Πώς να χρησιμοποιήσετε με άλλο τρόπο την μεμβράνη

Στο συρτάρι κάθε κουζίνας υπάρχει η γνωστή διάφανη μεμβράνη περιτυλίγματος για να σκεπάζουμε τα φαγητά πριν ή αφού τα μαγειρέψουμε και να κρατήσουμε φρέσκες κάποιες τροφές.

Ωστόσο, μπορεί να αξιοποιηθεί και με άλλο τρόπο και να σας βοηθήσει στην καθημερινότητα.

Δείτε παρακάτω τρεις απίθανες χρήσεις της που θα σας ενθουσιάσουν:

1. Κάλυμμα για το πληκτρολόγιο του υπολογιστή
Με ένα κομμάτι μεμβράνης μπορείτε να προστατέψετε το πληκτρολόγιό σας από τη σκόνη και τη συγκέντρωση βρωμιάς που είναι αναπόφευκτη όταν το αφήνετε εκτεθειμένο για μεγάλο διάστημα. Όταν, λοιπόν, λείπετε για παράδειγμα για διακοπές, μπορείτε να το τυλίξετε με την μεμβράνη προκειμένου να το προστατέψετε από τη γρηγορότερη φθορά.

2. Φροντίστε τις παρωνυχίδες σας
Αν η εμφάνιση παρωνυχίδων σας ταλαιπωρεί, μπορείτε εύκολα να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα χρησιμοποιώντας τη μεμβράνη. Πριν τον ύπνο περάστε λίγη ενυδατική κρέμα χεριών στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν και τυλίξτε τα δάχτυλά σας με αυτή. Έτσι, κατά τη διάρκεια της νύχτας το δέρμα θα παραμείνει ενυδατωμένο και το επόμενο πρωί οι παρωνυχίδες θα είναι πολύ βελτιωμένες.

3. Κρατήστε τον αέρα μακριά από το σπίτι σας
Αν έχετε εντοπίσει ότι σε κάποιο παράθυρο του σπιτιού μπαίνει αέρας από μια χαραμάδα τότε η λύση μπορεί να βρεθεί και στην πλαστική μεμβράνη. Μπορείτε να βάλετε λίγη πλαστική μεμβράνη στο σημείο από το οποίο μπαίνει ο αέρας και έτσι θα έχετε βρει μία προσωρινή, έστω, λύση για το κρύο που μπαίνει στο χώρο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ