Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Έφερε λαθραία σκευάσματα για... μπότοξ μέσω Έβρου!

Λαθρεμπόριο τέτοιων προϊόντων, μάλλον δεν είχαν ξανασυναντήσει οι ελεγκτές του τμήματος Δίωξης του Τελωνείου στους Κήπους του Έβρου, όπως αυτό που είχε σκοπό να κάνει ένας Έλληνας μεταφέροντας από την Τουρκία φιαλίδια για... μπότοξ χωρίς να τα δηλώσει!

Ο δράστης πέρασε στην χώρα με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, το οποίο υποβλήθηκε σε έλεγχο όπως και το σακίδιό του μέσα στο οποίο βρέθηκαν κάτω από ρούχα 97 άδειες χάρτινες συσκευασίες. Αυτές έκαναν τους ελεγκτές να υποψιαστούν ότι κάτι άλλο έκρυβε και άνοιξαν το ψυγείο που μετέφερε, στο οποίο βρήκαν δύο ειδικές σακούλες ψύξης που είχαν μέσα 16 συσκευασίες τροφίμων και χυμών μαζί με παγοκύστες και σακουλάκια με πάγο.

Η προεκτική έρευνα αποκάλυψε ότι 13 από αυτές τις συσκευασίες είχαν ανοιχτεί και επανακολληθεί. Στο εσωτερικό τους, ήταν κρυμμένα συνολικά 97 φιαλίδια ενός φαρμακευτικού σκευάσματος για μπότοξ με την ένδειξη DYSPORT 500U, τα οποία ο οδηγός προσπάθησε να εισάγει χωρίς να πληρώσει δασμούς! Αφού σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία σε βάρος του για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και πλήρωσε πρόστιμο 6.254,37 ευρώ, ο οδηγός αφέθηκε ελεύθερος ως την δίκη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ