Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

«Απόψε κάνεις Μπαμ»: Coronavirus Edition

Σάββατο 6 Ιουνίου στις 22:00 
Σε νέα ώρα προβολής, στις 22:00, ο Κωστής Ζαφειράκης συνεχίζει την «εξ’ αποστάσεως» φιλοξενία σε αγαπημένους ηθοποιούς και τραγουδιστές, στη δημοφιλή εκπομπή της ΕΡΤ3, «Απόψε κάνεις Μπαμ».
Ο Στέλιος Ρόκκος, γνωστός στη Λήμνο και ως «ροφός», δηλώνει «μια ζωή με τους ‘απέναντι’», μιλάει για την σχέση του με την μητέρα του και τον πατέρα του, αυτοσαρκάζεται ως «σκοτεινό αντικείμενο του πόθου», περνάει καλύτερα με τα κορίτσια του παρά με τα αγόρια του, και μας αφιερώνει το πιο προσωπικό του τραγούδι, το «Γράμμα από Λήμνο».

Η Ευαγγελία Μουμούρη θυμάται ένα τραγούδι που έγραψε γι’ αυτήν ένας έρωτας κάποτε στην Πορτογαλία, είναι η … «ωραία κοιμωμένη» αφού κοιμάται παντού, όταν παθιάζεται «μετακινεί βουνά», δεν αντέχει χωρίς χιούμορ και μας αφιερώνει ένα αθάνατο ρεμπέτικο, το «Μαζί σου ξεμυαλίστηκα».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αλλάζει ζωή, γίνεται πατέρας και γουστάρει πολύ τις επανεκκινήσεις. Μιλάει για την εξομολόγηση, το Άγιο Όρος, τις μαγειρικές του ικανότητες και την νέα εποχή: «από δω και πέρα θα υποδυόμαστε όλοι τους γιατρούς, θα γίνουμε Grace Anatomy».

Η Λένα Αλκαίου μιλάει για την μεγάλη αγάπη της ζωής της, την κόρη της Χρυσάνθη. Συγκινείται όταν θυμάται την πρώτη της συνάντηση με την Βίκυ Μοσχολιού, έχει ζήσει θρυλικές στιγμές πλάι στην Ελένη Βιτάλη και φυσικά, μας χαρίζει μερικά από τα πιο αγαπημένα της λαϊκά τραγούδια.

Συντελεστές:
Παρουσίαση- αρχισυνταξία: Κωστής Ζαφειράκης
Σκηνοθεσία: Κώστας Αυγέρης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μάνος
Ήχος: Σίμος Λαζαρίδης
Σκηνογραφία: Κωστής Ζαφειράκης
Μοντάζ: Βαγγέλης Μολυβιάτης
Παραγωγή: Γιούλη Παπαοικονόμου
Οργάνωση Παραγωγής: Χριστίνα Γκωλέκα
Β. Αρχισυντάκτης: Νίκη Πηλείδου







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ