Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

«Ο Πρίγιοβιτς απέρριψε τον Ερυθρό Αστέρα γιατί θέλει ΠΑΟΚ»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς απέρριψε την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα γιατί καλοβλέπει την προοπτική του ΠΑΟΚ, όπως σημειώνουν σε δημοσιεύματα σερβικά ΜΜΕ.

«Ούτε τα χρήματα βοήθησαν... Ο έμπειρος επιθετικός απέρριψε την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα και απάντησε στον Στάνκοβιτς πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί στη Σερβία», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα σερβικά ΜΜΕ.

Μάλιστα, δια στόματος του προπονητή του Ερυθρού Αστέρα είχε σημειωθεί πως η διοίκηση της ομάδας ήταν διατεθειμένη να καλύψει ακόμη και το 40% του μισθού που απολαμβάνει στην Αλ Ιτιχάντ, ωστόσο, δεν φάνηκε ικανό να τον μεταπείσει. Και όλα αυτά την ώρα που ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ προσπαθεί να απεμπλακεί από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας καθώς έχει αντιληφθεί πως δεν έχει θέση στο δυναμικό τους.

Σύμφωνα με τους Σέρβους, ο Πρίγιοβιτς είχε απορρίψει πριν από καιρό και πρόταση από τη Σπαρτάκ Μόσχας και η φιλοδοξία του στην παρούσα φάση είναι να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ εκεί όπου κέρδισε τίτλους και πέρασε την πιο παραγωγική φάση της καριέρας του.

Πάντως από πλευράς ΠΑΟΚ -για την ώρα- δεν υπάρχει κάτι... χειροπιαστό αναφορικά με την περίπτωση του Πρίγιοβιτς, μιας και προέχει η ολοκλήρωση της σεζόν και η έλευση Ρέμπε προκειμένου να τεθεί στο τραπέζι η υλοποίηση νέου πλάνου σε ένα «καυτό» για τους Θεσσαλονικείς καλοκαίρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ