Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Και εγένετο VEMAR

Όταν μια εταιρία με εδραιωμένη παρουσία και πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο της, δυνατό εξαγωγικό προσανατολισμό και τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας και συνέπειας, αποφασίζει να ανοίξει πανιά για μια νέα, απαιτητική αγορά, το σίγουρο είναι πως το ταξίδι θα είναι συναρπαστικό και πετυχημένο!

Η Vemar Yacht Coatings αποτελεί τον ναυτιλιακό κλάδο της HB BODY. Απευθυνόμενη σε μια άκρως απαιτητική αγορά όπως αυτή των σκαφών αναψυχής, η Vemar με όπλα την τεχνογνωσία, την τεχνολογία και την καινοτομία, έκανε και τυπικά το ξεκίνημά της πρόσφατα, σε μια τελετή που έλαβε χώρα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της.

Η αισιοδοξία, η δυναμική και η πίστη στο όραμά της ήταν αποτυπωμένα παντού: Στη διάθεση των παρισταμένων, τα χαμόγελα των υπευθύνων, τις ομιλίες που συνόδευσαν την παρουσίαση. Ο Κος Β. Βασιλειάδης CEO της HB BODY στην ομιλία του ανέφερε, “ Ο πυρήνας της εταιρικής μας φιλοσοφίας που είναι η εξωστρέφεια και η καινοτομία βρίσκει εφαρμογή σε νέα επίπεδα, μεταφέροντας μελετημένα τεχνογνωσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες μίας διαρκώς διογκούμενης αγοράς”.

Και επειδή το όραμα των ανθρώπων θεμελιώνεται και επεκτείνεται χάρη στη δύναμη των δεδομένων, η Vemar ανοίγει πανιά με τις καλύτερες προοπτικές: Πλήρως αυτοματοποιημένες και οργανωμένες εγκαταστάσεις (20.000 τ.μ. υποδομών παραγωγής, 15.000 τ.μ. αποθηκών, 2.500 τ.μ. του Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης, καθώς και ενός εκπαιδευτικού κέντρου 700 τ.μ.). Άρτια στελέχωση, με 50 άτομα επιστημονικό προσωπικό και 250 εργαζόμενους συνολικά. Σταθερότητα και συνέπεια στην ποσότητα και ποιότητα παραγωγής, που φτάνει τους 270 τόνους την ημέρα. Και φυσικά, τις ήδη υπάρχουσες συνέργειες και δραστηριότητες της HB Body σε 75 χώρες και στις 5 ηπείρους. Ο Κος Σ. Παυλάκης Εμπορικός Διευθυντής της Vemar τόνισε χαρακτηριστικά στην ομιλία του, “ Είμαστε έτοιμοι για να δεχθούμε τις προκλήσεις της αγοράς, με το βλέμμα μας στραμμένο στον παγκόσμιο χάρτη ώστε να προσφέρουμε αποτελεσματικές και καινοτόμες λύσεις μέσα από μία συνεχώς αυξανόμενη γκάμα εξιδεικευμένων προϊόντων για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη”.

Πέρα από τον ορίζοντα, ένα πέλαγος ευκαιριών ανοίγεται για τη Vemar Yacht Coatings, το οποίο καλείται να εξερευνήσει, διεκδικήσει και εκμεταλλευτεί, με πυξίδα την αξιοπιστία -που αποτελεί και κομμάτι του κεντρικού της μηνύματος: The partner you can trust. Καλοτάξιδη λοιπόν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ