Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Γιατί να βάλετε ένα παγάκι πάνω στο μπιφτέκι την ώρα που το ψήνετε

Το κόλπο που θα σας ενθουσιάσει…
Και σε ποιον δεν αρέσουν τα ζουμερά καλοψημένα μπιφτέκια; Ψημένα στο φούρνο, στη σχάρα ή στο γκριλ αποτελούν ένα νόστιμο γεύμα.

Υπάρχουν ωστόσο μερικά κόλπα που μπορούν να απογειώσουν το αποτέλεσμα της μαγειρικής σας. Σε αυτό μπορεί να σας βοηθήσει ακόμη και ένα… παγάκι!

Δείτε πώς; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε ένα παγάκι πάνω στο μπιφτέκι την ώρα που ψήνεται. Με αυτό τον τρόπο το μπιφτέκι σας θα γίνει πιο αφράτο και πιο ζουμερό. Ο λόγος είναι ότι την ώρα που ψήνεται είναι η κατάλληλη στιγμή για να βραχεί με νερό.

Δοκιμάστε το και θα δείτε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ