Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Κ. Γκιουλέκας: «Είναι σημαντικό να δείχνει η Ελλάδα στην διεθνή κοινότητα ποιος παραβιάζει κατάφωρα το Διεθνές Δίκαιο και τις σχέσεις γειτονίας»

«Είχαμε μία πολύ καλή εξέλιξη για τα εθνικά θέματά μας. Με το χθεσινό ψήφισμα ολόκληρη η Ευρώπη καταδίκασε την στάση της Τουρκίας!», σχολίασε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας μιλώντας στους "Αταίριαστους" του ΣΚΑΪ.

«Η Ελλάδα εκπέμπει το μήνυμα ότι θα υπερασπίσει τα κυριαρχικά δικαιώματά της έναντι παντός, έχει την ισχύ να το κάνει και, φυσικά, θα συνεχίσει στο επίπεδο της εξωτερικής πολιτικής να διεθνοποιεί το ζήτημα. Είναι σημαντικό να δείχνει η Ελλάδα στην διεθνή κοινότητα ποιος παραβιάζει κατάφωρα το Διεθνές Δίκαιο, τις σχέσεις γειτονίας και τις θαλάσσιες ζώνες.
Αυτός είναι ο κοινός τόπος στον οποίο συναντήθηκαν όλα τα κόμματα που συμμετείχαν στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής», τόνισε ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.

Ερωτηθείς για την δήλωση Κασιμάτη, ο Κ.Γκιουλέκας σχολίασε:
«Λυπάμαι γιατί δεν είδα καμία ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ που να καταδικάζει ξεκάθαρα αυτή την δήλωση. Ο ΣΥΡΙΖΑ σε τέτοιες περιπτώσεις εμφανίζει μία επιλεκτική "ευαισθησία"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ