Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Κ. Γκιουλέκας: «Στις τουρκικές απειλές, η Ελλάδα απαντά, με επιμονή στη νομιμότητα και τη σταθερότητα, ότι είναι έτοιμη να προασπίσει τα κυριαρχικά δικαιώματά της" (βίντεο)

«Ασφαλώς πρέπει να ενημερωνόμαστε για όλα και παρακολουθούμε τις τουρκικές δηλώσεις, αλλά μας νοιάζει τι κάνει η Ελλάδα. Εάν η Τουρκία εξαπολύει τέτοιες απειλές η ελληνική Κυβέρνηση απαντά με επιμονή στη νομιμότητα και τη σταθερότητα και στέλνει το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε ενδεχόμενο και να προασπίσει τα κυριαρχικά δικαιώματά της», σχολίασε ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Τούρκου αντιπροέδρου στην εκπομπή "Σήμερα" του ΣΚΑΪ.

Κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες αστυνομικές επιχειρήσεις εκκένωσης καταλήψεων ο Κ.Γκιουλέκας τόνισε χαρακτηριστικά:
«Καλώς γίνονται αυτές οι επιχειρήσεις. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν ορισμένες ομάδες ατόμων ή κάποιες περιοχές που να μην εφαρμόζεται ο νόμος. Η εφαρμογή του νόμου δεν γίνεται α λα καρτ. Μία ευνομούμενη πολιτεία οφείλει να εφαρμόζει τους νόμους της προς όλες τις κατευθύνσεις. Αλίμονο εάν υποκύπτει μία συντεταγμένη πολιτεία σε κάποια άτομα τα οποία έχουν μάθει να δρουν παράνομα. Βέβαια, έως τώρα πολλοί αλληθώριζαν περίεργα», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ