Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Κ.Γκιουλέκας: «Η αναξιοπιστία της κυβέρνησης θα οδηγήσει σε μαύρο στις εκλογές!»

«Η αναξιοπιστία της κυβέρνησης θα οδηγήσει σε μαύρο στις εκλογές!
Τουλάχιστον από πλευράς πολιτικής αξιοπιστίας ο Αλέξης Τσίπρας έχει χάσει και το τελευταίο φύλλο συκής. Δεν τον πιστεύει κανείς!», ανέφερε ο αν.Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1.

«Ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύτηκε ότι δεν θα εφαρμόσει την μείωση του αφορολόγητου, όταν μόλις δέκα ημέρες πριν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεσμευόταν στο Eurogroup και διαβεβαίωνε τους εταίρους ότι η κυβέρνηση θα εφαρμόσει την μείωση του αφορολογήτου!

Να θυμίσουμε ότι οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήλθαν στην εξουσία λέγοντας πως θα αυξήσουν το αφορολόγητο. Μόλις έγιναν κυβέρνηση το μείωσαν κατά 1.000 ευρώ και τελικά πρότειναν και ψήφισαν οι ίδιοι την μείωση στα 5.600 ευρώ!

Τώρα οι ίδιοι άνθρωποι λένε ότι δεν θα εφαρμόσουν αυτό που οι ίδιοι πρότειναν και ψήφισαν!
Και, μάλιστα, από πότε; Από 01.01.2020 όταν η θητεία αυτής της κυβέρνησης τελειώνει τον Οκτώβριο του 2019...

Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει την τακτική των ανέξοδων υποσχέσεων!

Εμείς από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην μειωθεί το αφορολόγητο γιατί είναι ένα μέτρο αχρείαστο και κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια - στα διεθνή φόρα, στις επαφές που έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης - να πείσουμε τους εταίρους γι' αυτό», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κ.Γκιουλέκας και ερωτηθείς για τις υποθέσεις των σκανδάλων σχολίασε:

«Οι κυβερνώντες βγάζουν από το μανίκι σκάνδαλα.
Σε απάντηση των μαζικών συλλαλητηρίων για το ξεπούλημα της Μακεδονίας προανήγγειλαν τη Novartis, το "μεγαλύτερο σκάνδαλο του αιώνα".  Γιατί, όμως, η διερεύνηση δεν επεκτείνεται και προ του 1997;
Και γιατί μετά το 2014 έπαψε η Novartis να είναι σκάνδαλο;
Τίποτα κρυπτό, να διερευνηθούν όλα! Και η Siemens και η Πετσιτιάδα!».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ