Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Καλαμάτα: Η σαϊτα που φεύγει σαν ρουκέτα και σκοτώνει τον Κώστα Θεοδωρακάκη. Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Ένα νέο ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τι συνέβη τα μοιραία δευτερόλεπτα στον σαϊτοπόλεμο. Θρήνος στην Καλαμάτα για τον Κώστα Θεοδωρακάκη...

Ο άτυχος πατέρας, Κώστας Θεοδωρακάκης, καταγράφει με την κάμερά του τον σαϊτοπόλεμο στην Καλαμάτα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Το άκρως επικίνδυνο έθιμο συνεχίζεται μέχρι τη στιγμή που ο οπερατέρ πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος. Λίγο αργότερα θα αφήσει την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο.

Σε ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο βλέπουμε τη σαϊτα που τον χτύπησε και του στοίχισε τη ζωή. Η σαϊτα φεύγει σαν ρουκέτα προς το σημείο που ο αδικοχαμένος εικονολήπτης στέκεται για να κάνει τη δουλειά του.

Ο θάνατός του είναι αναπόφευκτος. Στο πάρκινγκ του Νέδοντα στην Καλαμάτα όλοι έχουν παγώσει. Δυστυχώς όμως είναι πολύ αργά για τον 53χρονο πατέρα. Κανένας δεν μπορεί να του σώσει τη ζωή.

Ο Κώστας Θεοδωρακάκης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, ο 53χρονος διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, εξέπνευσε.
Καλαμάτα: Το νέο βίντεο ντοκουμέντο

Πηγή: best-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ