Κυριακή 28 Απριλίου 2019

Οι σειρές του Mega που πιθανόν να δούμε στις τηλεοπτικές οθόνες

Στα 29 χρόνια που ήταν στον «αέρα», το Mega πρόβαλλε αρκετές σειρές οι οποίες έκαναν τα μηχανάκια της AGB να τρελαίνονται και καθήλωναν το κοινό μπροστά στους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Η μάχη για την απόκτηση ορισμένων σειρών του Mega Channel, έχει ξεκινήσει ήδη και το τελευταίο διάστημα οι ιθύνοντες των σταθμών διεκδικούν αρκετές από τις σειρές του προκειμένου να τις εντάξουν στο πρόγραμμα τους την ερχόμενη σεζόν.

Η παρέα από την Πάτρα που έδωσε λόγο τιμής
Η αρχή έγινε με το «Λόγω Τιμής», το οποίο προβαλλόταν τη σεζόν 1996-1997 και το σενάριο είχε γράψει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Η παρέα από την Πάτρα, η οποία έδωσε λόγο τιμής ότι θα μείνει για πάντα δεμένη, όσες αντιξοότητες κι αν αντιμετωπίσουν τραγουδώντας «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια» επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Το 2017, υπήρξαν φήμες ότι η σειρά θα επιστρέψει με νέο κύκλο επεισοδίων. Ανάμεσα στα υποψήφια κανάλια που διεκδίκησαν τη σειρά ήταν οι: Alpha, ΣΚΑΪ, Star Channel και Open.

Τελικά, ο σταθμός του Φαλήρου κέρδισε και απέκτησε τον καινούργιο κύκλο της σειράς με τίτλο: «Λόγω Τιμής – 20 χρόνια μετά».

Η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο και ήδη οι θαυμαστές της σειράς περιμένουν με αγωνία.

Στα... κόκκινα για το «Κόκκινο Δωμάτιο»
Ακόμη μια σειρά του Mega Channel, η οποία κατέληξε στον ΣΚΑΪ είναι το «Κόκκινο Δωμάτιο» των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου η οποία προβαλλόταν από το 2005 έως και το 2008.

Η πόρτα του ξενοδοχείου «Conte Del Mare» θα ανοίξει ξανά, ώστε να υποδεχθεί τις νέες περιπέτειες της «Μάρως», της εκρηκτικής καμαριέρας που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και μπλέκεται σε όλα και του «Μίλτου», του γλυκού και ανασφαλή ρεσεψιονίστ.

Ωστόσο, οι δυο δημιουργοί, σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Αποστόλου, έχουν να μιλήσουν τρία χρόνια και όπως ανέφερε, υπάρχει ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά ενανατίον του πρώην συνεργάτη και φίλου του για τη συγκεκριμένη σειρά.

Αυτό όμως, δεν αποτελεί πρόβλημα για τον Αλέξανδρο Ρήγα, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα επαναφέρει τη σειρά, με άλλο τίτλο αλλά με ίδιο concept.

Η τρίτη σειρά του Mega Channel, η οποία κατέληξε στον σταθμό του Φαλήρου, είναι η «Πολυκατοικία» η οποία ξεκίνησε την προβολή της τον Οκτώβριο του 2008 και διήρκεσε μέχρι τον Μάιο του 2011.

Μια «Πολυκατοικία» από τα παλιά με νέους ενοίκους
Η σειρά είναι βασισμένη στην αντίστοιχη ισπανική «Aquí no hay quien viva». Και σε αυτή τη περίπτωση όμως, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές ως προς τη συνέχεια της πλοκής καθώς δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη ποιοι θα είναι οι «ένοικοι» της Πολυκατοικίας. Μυστήριο επικρατεί σχετικά με τους πρωταγωνιστές και αν θα γίνουν προτάσεις σε όσους συμμετείχαν στη σειρά ή αν θα γίνουν αλλάξει το καστ εντελώς.

Η επιστροφή της πρώτης μαύρης κωμωδίας που προβλήθηκε στην ιδιωτική τηλεόραση
Μια από τις πρώτες σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης, ήταν η μαύρη κωμωδία «οι Αυθαίρετοι». Μάλιστα, χρονολογικά ήταν το δεύτερο σήριαλ που έκανε πρεμιέρα στα νεοσύστατα τότε κανάλια. Το πρώτο ήταν το «Πατήρ υιός και πνεύμα», που ξεκίνησε την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 1989 ενώ «οι Αυθαίρετοι» βγήκαν στον τηλεοπτικό αέρα την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 1989 στις 21.30, την τρίτη μέρα λειτουργίας του σταθμού.

Ήδη οι σταθμοί έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να εντάξουν στον πρόγραμμα τους, την ερχόμενη σεζόν, τη σειρά όμως οι συζητήσεις είναι σε αρχικό στάδιο και κανένα κανάλι δεν έχει καταφέρει να «κλείσει» το πρόγραμμα για λογαριασμό του.

«Σ’αγαπώ – Μ’αγαπάς» από κανάλι έκπληξη
Οι περιπέτειες της Δήμητρας και του Θοδωρή, άφησαν εποχή και χάρισαν στιγμές απίστευτου γέλιου στο τηλεοπτικό κοινό και μοναδικές ατάκες. «Εγώ πότε θα γίνω μάνα;» αναρωτιόταν σχεδόν σε κάθε επεισόδιο του «Σ’αγαπώ Μ’αγάπάς» που προβαλλόταν από το Mega Channel από το 2000 έως και το 2002.

Η σειρά επέστρεψε διαδικτυακά εδώ και λίγο καιρό και μεταδίδεται μέσα από την ιστοσελίδα της Cosmote στο Facebook και συνιστά τη συνέχεια του πρώτου, πετυχημένου κύκλου του προγράμματος.

Ωστόσο τη μεγάλη επιτυχία που σημείωνε τότε η σειρά, φαίνεται πως ζήλεψαν οι σταθμοί που έχουν κάνει στροφή στη μυθοπλασία. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η ΕΡΤ είναι το κανάλι που βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτηση του προγράμματος καθώς βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την Cosmote TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ