Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Βίντεο από την κατάρρευση γιγάντιου γερανού στο Σιάτλ

Τρομακτικό βίντεο κυκλοφόρησε στη δημοσιότητα από τη στιγμή που ένας γερανός κατέρρευσε σε εργοτάξιο στο Σιάτλ το Σάββατο, οδηγώντας στον θάνατο τέσσερις ανθρώπους, μεταξύ των οποίων έναν φοιτητή ο οποίος βρισκόταν σε αυτοκίνητο που καταπλακώθηκε την ώρα του δυστυχήματος.

Όπως αναφέρει η New York Post, στις εικόνες φαίνεται ο γερανός να πέφτει και να διαμελίζεται στην οροφή κτιρίου, πριν καταπλακώσει διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ο γιγάντιος γερανός λειτουργούσε στο εργοτάξιο ενός μελλοντικού συγκροτήματος της Google και κατέρρευσε από την οροφή κτιρίου σε διασταύρωση στο Σιάτλ.



Το δυστύχημα σημειώθηκε στη συνοικία Σάουθ Λέικ Γιούνιον του Σιάτλ λίγο μετά τις 3:30 μ.μ. τοπική ώρα. Από την κατάρρευση του γερανού συνθλίφτηκαν πέντε αυτοκίνητα ενώ ένα έκτο υπέστη ζημιές στη διασταύρωση των οδών Φέρβιου Άβενιου Νορθ και Μέρσερ Στριτ, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σιάτλ.

Τρεις άνδρες και μια γυναίκα σκοτώθηκαν. Δύο από τους νεκρούς εργάζονταν στον γερανό και οι δύο άλλοι βρίσκονταν σε διαφορετικά οχήματα πάνω στα οποία έπεσε ο γερανός στον δρόμο, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής που αναρτήθηκε στο Ίντερνετ.

Άλλα τέσσερα άτομα εξετάσθηκαν επιτόπου από ιατρικό προσωπικό και τρία εξ αυτών -ένας 27χρονος, μια 25χρονη και ένα κοριτσάκι 4 μηνών- μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή τους, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική.

Τα αίτια της κατάρρευσης του γερανού ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές της Πολιτείας Ουάσινγκτον, σύμφωνα με την ανακοίνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ