Τρίτη, 30 Απριλίου 2019

Πρώην μοντέλο του Playboy υποστηρίζει ότι μιλά με τον... διάβολο και έχει... εξωγήινο αίμα

Είναι από την Αργεντινη, ονομάζεται Sabrina Sabrok, είναι εντυπωσιακή, άκρως... πληθωρική και είχε περάσει από πολλές εκδόσει του περιοδικού Playboy. Η Σαμπρίνα, ωστόσο, αρνείται τον... χαρακτηρισμό «κουνελάκι» και προσδίδει στον εαυτό της... εξωπραγματικές ιδιότητες, υποστηρίζοντας πως μιλά με τον... Διάβολο και ότι έχει... αίμα εξωγήινου!

Η εντυπωσιακή, αλλά... λίγο σάικο όπως αποδεικνύεται, πορνοστάρ από την Αργεντινή, θεωρεί απόδειξη για την καταγωγή της από άλλον πλανήτη, τον τύπο του αίματός της.

Η 43χρονη, πλέον, πορτοστάρ, υποστήριξε στα ΜΜΕ της Αργεντινής ότι μιλά συχνά με τον διάβολο, ενώ υποστηρίζει πως έρχεται σε επαφή με πνεύματα, μιλάει με νεκρούς, ενώ έχει δημιουργήσει δική της οργάνωση, με την ονομασία Sabrok Legion.

«Δουλεύω με ερευνητές που μου είπαν ότι ο τύπος αίματος που διαθέτω, δεν είναι από αυτόν τον πλανήτη. Υπάρχουν πολλές θεωρίες για εξωγήινους που μετέφεραν ανθρωπους και πειραματίστηκαν με αυτούς, κάνοντας μίξη του DNA τους. Ως αποτέλεσμα των πειραμάτων αυτών, είναι μερικοί άνθρωποι να διαθέτουν αίμα τύπου Rh-αρνητικό», δήλωσε η Sabrina Sabrok, η οποία συμπλήρωσε: «Πάντα με προσέλκυαν τα μυστήρια. Πιστεύω ότι οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας».
sabrina1
sabrina2
sabrina3
sabrina4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ