Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Ανθοέκθεσης 2019, στον Δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης

Πολύχρωμα λουλούδια, φυτά και παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνει το πλούσιο πρόγραμμα της Ανθοέκθεσης 2019 του Δήμου Αμπελοκήπων -Μενεμένης.

Σας περιμένουμε όλους και όλες από την Τετάρτη 1 Μαΐου έως το Σάββατο 11 Μαΐου στον χώρο του πρώην Στρατοπέδου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», είσοδος από Ελ. Βενιζέλου. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 9π.μ. – 2 μ.μ. & 5 μ.μ. – 10 μ.μ. και Σαββατοκύριακα και αργίες: 9 π.μ.– 10 μ.μ.

Στη διάρκεια της Ανθοέκθεσης, ξεχωριστό τόνο θα δώσουν οι παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 1 Μαΐου θα ξεκινήσουμε στις 12.00 μ.μ. με γλέντι από την λαϊκή ορχήστρα «Τα παιδιά απ’ το Κιλκίς» με την Τατιάνα Χρονά και τον Χρήστο Γαλανό. Ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη στις 7.00 μ.μ. στην οποία θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ. κ. Κυριάκος Αβραμίδης, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου καθώς και ο συντονιστής των εκδηλώσεων και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Εθελοντισμού κ. Παύλος Κεσόγλου. Θα ακολουθήσει συναυλία από το συγκρότημα «Τhe Papas Family» σε ήχους rock, Bleus, Latin και ξένες επιτυχίες.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. ΑΝΕΤΟ PARKING.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ